Перейти до панелі інструментів
миллениум

Атмалогія
Танцювально-рухова психотерапія
Reference Point Tharapy
Арт та Кіно терапія

За останні два роки клієнти, які звертались до Ірини КОРОСТИЛЬОВОЇ досягли неймовірних результатів. Вони народили дітей, маючи діагноз безпліддя, відкрили бізнес, який приносить великі доходи, змінили важкі долі на щасливе життя, досягали успіху й позбулись тривожних станів. А річ у тім, що наша гостя має великий досвід. Техніки та методики, які використовує наш експерт орієнтовані на роботу з родом, тілом та з психікою.

– Пані Ірино, вітаємо! Поговоримо з Вами сьогодні про вплив війни на українців. Про які наслідки ми можемо говорити сьогодні, маючи досвід минулих війн?
– Почну з прикладу. Якщо ми підійдемо до не знайомої людини зі спини та постукаємо її по плечу, швидше за все, вона злякається, отримає стрес або відреагує агресивно. Це і є наслідки війн, які пережили наші батьки, бабусі, дідусі у другій та навіть першій світовій. Також серед наслідків ми можемо спостерігати й наше сучасне життя. Пригадайте, навіть до повномасштабного вторгнення в нас було мало успішних та щасливих людей, нам складно було заробляти гроші, ми в більшості своїй були хворими, мали системно поганий настрій та негативне ставлення до життя. Це і є наслідки війни, які буквально передаються із покоління в покоління. Таким чином постраждають й наші діти, на жаль. Тому я наголошую, що варто вже сьогодні працювати над цими віддаленими наслідками.

– Скажіть, як це відбувається на генетичному рівні?
– Вченими вже давно доведено, що через ці наслідки в нас відбуваються зміни й на генетичному рівні. Тобто ми вже народились з міткою тривожності, зі знанням про те, що світ небезпечний, з внутрішнім напруженням в тілах. На рівні ДНК ми народжуємось зі стресом, який, авжеж, проявляється на нашому фізичному тілі. Саме тому після плескання по плечу ми здригаємось, умовно. Так само ми здригнемось від телефонного дзвінка вночі чи від дзвінка з незнайомого номера. Усе це в нашій генетиці. Як наслідок, ми відмовляємось від пропозицій світу, втрачаючи можливості, які б подарували нам успіх, гарні фінансові результати, міцне здоров’я, бажане материнство тощо.

– Ви запевняєте, що у будь-якій війні є можливості.
– Так, авжеж! Я маю великий досвід роботи з тими клієнтами, хто дійсно здійснив свої мрії всупереч війні. Причина цього явища також криється в невротичних реакціях. Річ у тім, що, перебуваючи у стані війни, людина мусить зростати, ставати дорослою, приймати важливі рішення. Так психологічна дитина стає дорослою. Іншими словами, психологічно зростаючи, ми беремо на себе відповідальність та починаємо бачити інші «двері».

– Які техніки можуть бути ефективними задля збереження ментального здоров’я нації?
– Я маю в арсеналі дуже багато ефективних технік для зцілення психіки та тіла. Я завжди наголошую клієнтам, що необхідно звертатись до фахівця, бо лише він може дістати з вашого ДНК ті тригери, напруження, генетичні зміни та коріння тривог. Запевняю, це досить швидкі процедури. Буквально після кожного сеансу ви будете відчувати полегшення. Це робота з родом фактично. Додам, що більшість з нас живе в ілюзії, що війна закінчиться і ми заживемо щасливо, але це не правда. Спочатку необхідно досягти миру зсередини. Так буде формуватись щаслива нація.

– Ірино, дякуємо за бесіду. На завершення розкажіть про результати Вашої роботи з клієнтами?
– Усі мої клієнти роблять квантовий перехід після терапії. Вони знаходять своє призначення, народжують дітей, заробляють великі кошти, розвивають бізнес та працюють на перемогу України. В них відкриваються очі, вони починають бачити! Мої клієнти – здебільшого підприємці, які примножують свій капітал не стресовим шляхом. Це дуже важливо зазначити.
Якщо ви маєте якісь проблеми, звертайтесь до фахівців! Ми знаємо, як допомогти вам в найкоротший термін безболісно та ефективно.

instagram: korostyleva.irina_

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями