Перейти до панелі інструментів
миллениум

Власниця магазинів білизни і менторка Української платформи «Жінки в бізнесі» НАТАЛІЯ ХРЯЩЕВСЬКА розповідає про свій 20-річний шлях у бізнесі, поєднання роботи з материнством, та як справляється з вигоранням. А також розкриває секрети правильного підбору білизни і розповідає чому мати гарний комплект домашнього одягу важливо не тільки для жінок, а і чоловіків.

– 12 лютого буде 21 рік, як я відкрила свій перший салон білизни «Наталі». Я завжди любила красиву білизну, купувала її в інших магазинах. І одного разу подумала, для чого мені купувати деінде, якщо я можу сама продавати красиву білизну, така яка подобається мені. Так і виникла ідея відкрити магазин.

– Наскільки важливо мати гарний комплект білизни та домашній одяг?

– Є дуже гарна приказка: «Красива білизна як вища освіта, її не видно, але самооцінку підіймає». Рекомендую перевірити на собі. Коли жінка одягає красиву білизну, мереживну, сексуальну, вона поводиться зовсім по іншому, почуває себе впевненіше, внутрішньо сяє і це видно.

Обов’язково білизна має бути якісною. Незручності впливають на наше фізичне здоров’я. Тому, дорогі жінки, дуже вас прошу, правильно підбирайте свою білизну. Обов’язково звертайтеся в магазини, де кваліфіковані продавці допоможуть підібрати розмір, об’єм, форму чашки. Білизна не повинна перетискати, вона має бути зручною – це основне правило носіння білизни.

Щодо домашнього одягу, звичайно, він також має бути зручним і красивим. Всі ми, повертаючись додому хочемо відчувати себе комфортно. Це стосується і чоловіків і жінок. Не забувайте, вдома вас бачить сім’я, діти, тому ви також маєте виглядати гарно.

– Нещодавно ви стали менторкою української платформи «Жінки в бізнесі». Розкажіть що це за об’єднання?

– Літом 2023 року я стала менторкою «Української Платформи «Жінки в бізнесі» – це потужний майданчик для нових знайомств, обміну досвідом, отримання грантового фінансування. Тут ми підтримуємо одна одну, ділимося нашим досвідом й сповідуємо цінності довіри, розвитку та підтримки. Бо ж разом ми можемо набагато більше!

– З якими складнощами стикаються жінки, які ведуть бізнес в Україні?

– Наші українські жінки надто відповідальні. Вони хочуть щоб і діти нагодовані і в хаті чисто і прибрано і самим виглядати гарно, ще і гроші заробляти. Тому дуже важливо вміти делегувати на своїх рідних якісь побутові обов’язки і якщо все правильно розподілити то з усім можна впоратися.

На початку мені теж хотілося всюди встигати і все робити самій. Звичайно було вигорання. Як народилися діти, у мене вже бізнес був налагоджений. У мене були хороші працівники, на яких можна було покластися і я мала можливість бути з дітьми.

– Чим ви пишаєтесь? Розкажіть про ваші найбільші досягнення.

– Моєму магазину 21 рік. 3 роки тому я відкрила ще один магазин і я не думаю на цьому зупинятися. У нас є онлайн сторінка, плануємо виходити на онлайн продажі.

Також я зареєструвала свій бренд Наталі Lingerie, і в планах відшивати білизну під своїм брендом. Я хочу розвиватися, виходити на ринок України, а можливо і світу.
– З якими складнощами довелось зіткнутись під час повномасштабного вторгнення?

– В перші дні магазини були закриті. Але коли почали дзвонити постійні клієнти, питати коли ми відкриємось, то зрозуміла, що маю далі працювати. Багато було переселенців. Вони їхали без нічого, купували і білизну і домашній одяг. У мене дві продавчині виїхали з України і я мусила працювати сама і на роботу ходила щодня. Але я вдячна, що могла працювати і допомагати ЗСУ і ми надалі працюємо і допомагаємо і віримо щиро в нашу перемогу.

– Як ви справляєтесь з вигоранням і у чому знаходите ресурс для роботи?

– Мені надає ресурс природа, ліс. А також коли я буваю в магазині, допомагаю клієнткам підібрати гарну білизну і чую від них слова подяки, це також дуже наповнює, тому що ти розумієш – ти там де маєш бути.

instagram: natadilay
instagram: bilyzna_natali
instagram: bilyzna_men_

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями