Перейти до панелі інструментів
миллениум

Модель. Акторка.
Queen of international Models 2023.
Miss Europe Miss Humanity Universe 2023.
MISS RUNWAY MODEL UNIVERSE POLAND 2023.
MISS TURIZMI SHQIPTARE 2023. Miss social media.
MISS TURIZMI SHQIPTARE 2023. Miss press.
MRS.EUROPE 2023.Miss Tourizm Would.
MRS UKRAINE.
ТОП-15 найкрасивіших жінок України 2020.
Internationalmodel 2021.
Найстильніша Українка 2018

Миргородчанка РУСЛАНА МАКСІМОВА виборола перемогу на міжнародному конкурсі краси «Miss Humanity Universe 2023»! Попри складну життєву долю та страшний діагноз, вона змогла реалізувати блискучу модельну та акторську кар’єру. Бухгалтер у минулому, нині – місис Європа та одна з найкрасивіших жінок України. Про тернистий шлях до успіху, знімання у фільмі, що став автобіографічним, та секрет успіху незламної жінки читайте далі.

– Вітаємо, Руслано! Хочу розпочати наше інтерв’ю з компліменту. Ви – прекрасна жінка, турботлива мама, а ще успішна модель і талановита актриса! Яким був шлях до цього? Як Вам це вдалося?
– Дякую Вам! Взагалі я вчилася на бухгалтера. І навіть 20 років свого життя віддала цій професії. Моя модельна кар’єра розпочалася у 18 років. На той час я жила у своєму рідному місті Миргород, але їздила на фільмування різноманітної реклами до агенції у Київ. У 2004 році взяла участь у місцевому конкурсі краси – «Миргородська панна». Це був перший серйозний досвід, хоч перемогти тоді не вдалося. Потім я завагітніла. Народження та виховання дитини було для мене важливішим, тому всі творчі починання довелося покинути на багато років. Я виховувала доньку сама. Щойно вона подорослішала (до слова, зараз їй вже 19 років), я вирішила знову приділити увагу собі: пройшла модельне навчання, майстер-класи з акторської майстерності. А у 2020 році на конкурсі «Краса країни» я увійшла в ТОП-15 найгарніших жінок України.
– Дивлячись Ваші фотографії у соцмережах помітно, що Ви багато подорожуєте. Як проходять модельні будні?
– Насправді бути моделлю не так легко, як здається на перший погляд. Це важка праця, зокрема над собою, адже завжди треба бути у чудовій фізичній формі, у настрої. Більшість виставок нині проходять у Стамбулі. Також запрошували в Софію до Болгарії. Цілий день доводиться працювати «живим манекеном». Постійні фото- та відеознімання, на очах у присутніх гостей, або у студії, чи магазині. Йдеться про рекламу одягу, спідньої білизни, прикрас та аксесуарів. Такі каталоги дуже поширені за кордоном.
– Які корективи внесла війна у Ваше життя та діяльність?
– Перші 8 місяців після початку повномасштабного вторгнення я провела у Польщі. Тоді взагалі втратила всю свою роботу: і бухгалтера, і моделі. Як і більшість біженців працювала руками, щоб вижити у чужій країні. Після повернення додому, вдалося розпочати нові проєкти.
– Якими своїми досягненнями Ви пишаєтеся найбільше і чому?
– Це прозвучить приголомшливо, але я дуже пишаюсь тим, що поборола рак 4 стадії. Я змогла! Я вижила! Я переборола!
– Оце так! Коли це сталося?
– Злоякісну пухлину виявили влітку 2021 року. Я сама звернулася до лікарів, аби перевіритися. Тоді все життя пробігло перед очима і я думала, що воно взагалі скінчилося. Дуже боялася, що залишу доньку сиротою. Відмовилася від хімієтерапії та відразу наважилася на операцію. Мені повністю видалили щитоподібну залозу та призначили гормони. Через це навіть з’явилися додаткові 10 кілограмів у моїй вазі. Але це мене не зламало!
Торік влітку я відвідала Fashion Week в Дубаї. А восени в Албанії на конкурсі краси здобула титул MRS. EUROPE 2023. Також у грудні було два важливі конкурси в Бейруті, з дуже насиченим графіком:

3–4 години сну на добу, постійні репетиції, примірки, знімання, зустрічі. Разом з іншими учасницями ми подорожували туристичними місцями, брали участь у благодійних заходах, відвідали тамтешній дитячий будинок, де поспілкувалися з дітками та передали їм подарунки. На конкурсі краси оцінювали не лише зовнішність, а й людяність, гуманність. Так журі дізналося про мою волонтерську діяльність в Україні, збори донатів на відновлення пошкоджених будинків, допомогу переселенцям та військовим. У Бейруті я здобула два титули – Miss Europe Miss Humanity Universe 2023 та Queen of international Models 2023. Мало хто знає про ці мої досягнення, але вони неймовірно важливі для мене.
– Розкажіть про Вашу кінокар’єру. Ви цілеспрямовано йшли до цієї мети?
– Колись я бачила себе на екрані, дуже хотілося. Але це здавалося таким недосяжним! Мені зателефонували невдовзі після операції. Запропонували знімання у серіалі «СПАДОК», продюсерки Лілії Кухарчук та режисера Юрія Бабаєва (засновник бренду ПАРА SOLO). Там я грала головну роль і ніби «перемикнулась». З’явився стимул заявити про себе. Сцени, виїзди – було дуже цікаво працювати зі знімальною групою. До речі, у кіно знялася і моя донька Валерія Максімова, зараз вона навчається на акторському.
До цього у мене була епізодична роль в одній із серій «Опер за викликом». Однак, саме «СПАДОК» – став першим великим досвідом у кіно (https://youtu.be/9ME4xZEDJpU).
– Нещодавно у столиці відбулось знімання короткометражного фільму за мотивами книги Катерини Варібрус «ЗМОГЛА», де Ви зіграли головну роль. Що спільного у Вас із героїнею?
– Ця стрічка ніби про мене. Дійсно, так випадково збіглось. На жаль, поки що не можу розповісти більше. Хочу подякувати команді, з якою ми працювали, за чудовий досвід. Це режисерка Катерина Варібрус, оператори Даниїл Долгополов та Артем Новацький, асистент та телеоператор Андрій Сівалов. Запрошую всіх на прем’єру фільму, що відбудеться 20 лютого 2024 року (https://youtube.com/@VARIBRUSMEDIA?si= DJNnDZIPGniw-mJS)!
– Яких головних правил ви дотримуєтесь у своїй роботі та житті? Де шукаєте натхнення?
– «Вперед і тільки вперед!» – це мій девіз. У мене дуже насичене життя, зокрема і в переламні періоди. Та я завжди всього досягала самотужки. Взяла за правило – довіряти собі. Дехто навіть вважає мене відьмою. У мене дійсно дуже гарна інтуїція, а ще вроджений дар передбачення, часто сняться віщі сни. Так, за два дні до повномасштабного вторгнення у мене з’явилося передчуття, що почнеться війна…Відтоді, у силу своїх можливостей, я почала допомагати людям.
Також вірю, що краса врятує світ. Натхнення шукаю у природі, бо вона – ідеальна. Щоранку п’ю каву з молоком і дивлюся у вікно, спостерігаю за птахами, небом і сама собі підіймаю настрій. Радію звичайним речам, бо знаю їхню цінність.
– Поділіться своїми мріями та планами на майбутнє.
– Все моє життя пов’язане з творчістю. Раніше малювала, ходила на бальні танці, працювала фотографом, вишивала картини бісером. Колись давно навіть співала у хорі. Якось була у Таїланді й надихнулася відзняти кліп. Хочу спробувати себе у музичній сфері. Зараз це моя особиста мрія. Думаю, що це буде цікаво.
– Чи існує секрет успіху? Що б Ви могли порадити зі свого досвіду нашим читачам?
– Підійматися з дивану і працювати! Зараз, у цей нелегкий для України час, у нас немає іншого вибору. Треба брати себе в руки, незважаючи на психологічний стан, депресії. Ми потрібні своїй країні. Я повертаюся з-за кордону, приводжу зароблені кошти та витрачаю їх тут: на донати, підтримку ЗСУ, допомогу людям. Життя одне! Ми маємо гуртуватися. Не сваритися, а братися до діла, щоб була перемога за нами. Нині це головна мета.
– Що побажаєте українцям у Новому 2024 році?
– Перш за все – Перемоги! Бажаю, триматися! Попри все, не здаватися! Не падати духом! І все в нас буде добре!

facebook: Руслана Максимова
instagram @ruslana.model
instagram @maksimova.r

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями