Перейти до панелі інструментів
миллениум

Свій шлях до щастя шукає кожен. Деякі знаходить його у різних езотеричних практиках. Про них говоримо з РУСЛАНОЮ ТИШКЕВИЧ (Tara) – тарологом, нумерологом, майстером рейки та карма коректором, яка до того ж має родовий дар допомагати людям.

Енергія Рейки – це вид енергетичного впливу, який використовується у традиційній японській практиці для підтримки фізичного та емоційного благополуччя.

Кармо-корекція – це інструмент, який допомагає людині змінити її долю в кращу сторону. Працює з родовими системами, програмами, каналами. Відкриває двері в нове світле життя. Відрізає усе непотрібне і дає можливість розкрити таланти Й наповнити своє життя духовністю.

Карти Таро – один з давніх видів сакральних магічних інструментів. це енергія природи, землі, вогню. За допомогою розкладів карт таро людина може підкоригувати своє минуле, майбутнє і теперішнє. Карти таро добре розкривають глибинні ситуації і рекомендують людині як правильно вийти із складної ситуації.

– Руслано, ви таролог, нумеролог, психотерапевт, майстер рейки і карма коректор. Чим відрізняються всі ці практики і в яких випадках використовуються?
– Це все езотерика і це все одна професія. Все починається з розкладу таро, через який я роблю діагностику, а далі вже дивлюсь по ситуації який інструмент краще використати для роботи. Нумерологія добре допомагає робити діагностику. Якщо у людини є, наприклад, якісь впливи негативу, то добре працює кармокорекція, воскові чистки.

– Ви займаєтесь багатьма езотеричними практиками. Як вашим клієнтам обрати що саме їм потрібно? Корекція карми чи психотерапія?
– Все починається з діагностики, я пропоную декілька видів: карти таро, нумерологія, астрологія. Після діагностики ми бачимо проблему. Якщо у людини є порча чи сглаз, то я розумію, що потрібна карма корекція або рейки. Тому що це енергії які працюють з чакрами, чистять біополе людини. Якщо я бачу що у людини є проблеми з психосоматикою, емоціями, я розумію, що краще нам це пройти по психотерапії.

– Розкажіть цікавий випадок із практики, як ваша робота допомогла комусь втілити свою мрію або покращити життя?
– У мене дуже багато є постійних клієнтів, які зі мною від 2 до 5 років. У них вже пройшла конкретна трансформація духовного, психічного та фізіологічного стану. В процесі нашої роботи ми розписуємо певний план строком від 1 до 6 місяців. За цей час ми міняємо повністю думки, емоції, осознаність, прийняття певної ситуації. В мене дуже багато людей які досягли успіхів в бізнесі і в своєму хобі, відкрили нові таланти, йдуть до своєї цілі. Це і тренера і лікарі. Багато дівчат виходять із співзалежних відносин, обирають себе, розуміють як неправильно вони жили.

– Закони карми кажуть, що вчинки людини в житті впливають на наступні її реінкарнації. Що порадите робити аби мати хорошу карму?
– Карма – це певна програма, установка закладена нами або нашим родом, яка тягнеться з покоління в покоління. Карма дуже гарно пропрацьовується коли ми годуємо тварин, собак, голубів. А також через певні інструменти і техніки – карма корекція, регресологія.
Якщо присвятити рік своїй трансформації, то карму можна очистити і вже наступне покоління буде жити зовсім по іншому.

– Розкажіть про вашу книгу. Для кого вона?
– Книга створена на основі мого реального життя. Ця книга для сильних жінок, які пройшовши 40 кіл пекла в кінцевому результаті мають зрозуміти, що життя прекрасне і обрати себе. Для жінок які дуже багато часу слухали всіх, обирали інших, жили «не своїм» життям. І в один прекрасний день зрозуміли, що це неправильно. Там багато духовних практик, інструментів які можна використовувати для того щоб своє майбутнє зробити кращим.
«Не здаватись і не боятись, впевнено і рішуче йти до кінця, долати всі страхи і перешкоди, навіть якщо ціна цьому життя» – головний девіз який я усвідомила, створюючи цей роман.

– Чим ви пишаєтесь найбільше у своїй роботі?
– Своїм великим серцем. Кожен пацієнт для мене як дитина. Я про всіх дбаю, піклуюсь, дуже щиро і віддано з ними працюю. Своїм підходом до роботи і результатом який отримую після.

– Кілька порад для наших читачів як досягти успіху і гармонії в житті.
– В будь-якій ситуації треба обирати себе. Вірити в себе, цінувати. Якщо хочеш щоб тебе любили і поважали – почни любити і поважати себе. Вірити в свої цілі. Також рекомендую працювати зі своїми емоціями, підсвідомістю, прислуховуватись до своєї інтуїції. Не треба привязуватись до матеріального, зверніть увагу на духовне.
Знайдіть свою місію і йдіть до неї.

instagram: tara_r.t.23

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями