Перейти до панелі інструментів
миллениум

– Вітаю, шановні читачі, пацієнти та друзі! Хочу у цьому випуску висловити свою думку стосовно сьогодення. Вважаю, що точно знайду якісь важливі слова для кожного українця.
Життя завжди супроводжується випробуваннями. Особливо ми це відчуваємо сьогодні, коли виборюємо свободу. Життя під час війни може бути надзвичайно складним й вимагати від нас прояв неймовірних внутрішніх сил. Ми маємо кожен день адаптуватись до складних обставин та залишатись при цьому справжньою людиною. І я бачу ці результати кожен день! Дякую всім, хто подарував мені можливість бути впевненою в завтрашньому дні.
Я вважаю, і життя це нам вже не одноразово довело, що основним аспектом у сьогоденні є безпека. Зовнішня та внутрішня. Я, як мама, це розумію кожною клітинкою свого тіла.
Найважливіше сьогодні – перебувати в безпеці, і це стосується не лише укриттів. Я говорю про безпеку внутрішню. Як жінка, я закликаю вас завжди залишатись спокійними. Ми повинні посміхатись попри страх та відчай. Наші діти повинні бачити тільки впевненість мами… Ми, авжеж, зобов’язані продовжувати робити буденні справи та піклуватись про близьких. Саме сім’я дарує нам відчуття спокою, комфорту та гармонії. Тож створюйте навколо себе такі обставини, щоб поруч були ті, хто завжди підтримає вас, а ви зробите усе можливе, щоб віддячити тим самим.
Ще хочу трохи додати до промови як важливо мати внутрішню безпеку і бути врівноваженими. Саме це допоможе нам продовжувати працювати, розвиватись, розкривати свій потенціал. Він є в кожному, запевняю та вірю. Зараз я говорю про відчуття життя, яким воно має бути. Звичайно, сьогодні складно говорити про душевний спокій, але ж ми повинні до нього прагнути. Ми того варті, погодьтесь. Діти наслідують те, що бачать. Будьте прикладом!
Я хочу своїм прикладом донести до вас, що важливо сьогодні. Шукайте в кожному дні можливості. Вчіться новому, розвивайте навички та шукайте способи внести позитивну зміну в життя людей, які вас оточують.
Так, велика війна довела, як важливо залишатись рішучими та сильними. А також підкреслила, наскільки важливо шукати добро в навколишньому світі та допомагати один одному. Коли ми підтримуємо один одного, ми зміцнюємо наші стосунки, примножуємо почуття впевненості. Підтримка впливає на наше фізичне та психологічне здоров’я. А це в свою чергу може допомогти нам зменшити стрес, підвищити настрій та сприяти розв’язанню проблем.
Життя не можна ставити на паузу за будь-яких обставин.
Війни починаються та закінчуються, а ми з вами повинні продовжувати жити, виховувати дітей, створювати нові спільноти та насичувати життя яскравими барвами.
З повагою, Наталія Гутарова
директорка комунального
підприємства Новомосковської міської стоматологічної
поліклініки Новомосковської міської ради, Депутатка
Новомосковської районої ради

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями