Перейти до панелі інструментів
миллениум

Успішна політична діяльність, волонтерство та постійна комунікація з людьми. Депутат ТИМУР ВІКТОРОВИЧ ГЛУШКО – цілеспрямований та відкритий до нових проєктів. Люди звертаються до нього за допомогою, а оточення – за порадою. Сьогодні він розкаже про свою роботу в умовах війни, співпрацю з міжнародними благодійними фондами, сприяння лікарням та військовим. А ще поділиться власними життєвими правилами та якою бачить Україну майбутнього.

Депутат Первомайської міської ради Миколаївської області. Голова постійної міської комісії з питань етики, регламенту, законності, запобігання корупції та врегулювання конфлікту інтересів, міжнародного співробітництва, взаємодії з органами державної влади. Магістр Державного управління. Голова Миколаївської обласної організації ПП ВО «Батьківщина». Волонтер БФ молодіжної ініціативи «Надія». Уповноважена особа БФ «Азовсталь».

– Вітаємо Вас, Тимуре! Війна докорінно змінила кожного українця. Скажіть, як вона вплинула на Ваше життя та політичну діяльність?

– Війна – це найтяжче випробування у нашому житті. Трансформувався психоемоційний стан, економічний добробут, політичні погляди тощо. Однак, за цей час шок та розгубленість змінились на впевненість і віру. З початку повномасштабної війни моя політична діяльність як депутата змінилась на волонтерську діяльність.

Разом з командою, власними силами, без збору донатів, вже другий рік поспіль працюємо на перемогу. Це велика робота: доставляння та фасування продуктів для переселенців, мешканців громади, співпраця з благодійними організаціями та фондами для отримання різноманітної допомоги, постійна підтримка військових.

Ми забезпечуємо бійців їжею, ліками, вітамінними протеїновими комплексами для швидкого відновлення сил, маскувальними сітками, буржуйками, генераторами та іншим необхідним обладнанням.

– Знаємо, що свою основну благодійну допомогу Ви спрямували на медичні заклади. Чим пишаєтесь найбільше?

– Медична галузь під час війни – одна з больових точок України. Бойові дії кардинально змінили потреби пацієнтів та лікарів. Є багато проблем з наданням медичної допомоги населенню як в прифронтових шпиталях, так і у відносно мирних населених пунктах.Тому ми з командою допомагаємо медичним закладам і будемо робити це аж до перемоги.
У нашій міській лікарні, завдяки співпраці з міжнародними фондами, ми доставили та замінили медичне обладнання, встановили сучасні багатофункціональні ліжка, обладнали місця для лежачих спеціальними електронними матрацами і багато іншого. Це важливо і ми пишаємося цим.

– Яких головних правил Ви дотримуєтесь у своїй роботі та житті?

– Моя робота і життя полягає в постійній комунікації з людьми. А комунікація має бути вчасна, чітка і зрозуміла. Тож, мої правила побудовані на таких людських чеснотах:

Відкритість: ти не упереджений і вмієш слухати чужу думку.
Мудрість: люди часто просять поради і твоя точка зору цінна для них.
Відповідальність: вмієш тримати слово, тому люди довіряють тобі.
Порядність: друзі легко розповідають тобі свої секрети, без побоювань, що ти їх розкажеш іншим.
Працьовитість: показуєш своїм прикладом, що працювати потрібно не покладаючи рук.
Цілеспрямованість: віддаєш перевагу діям, а не обіцянкам.
– Наостанок поділіться своїми планами? Яким бачите майбутнє?

– Зараз думати про майбутнє та планувати щось набагато важче, ніж ми робили це декілька років тому. Війна нагадала нам, що матеріальне – зовсім не головне. Важливо, щоб усі близькі були живі та здорові. Як і всі мрію про перемогу, мир, та повернення всіх наших героїв додому. У майбутньому я бачу Україну вільною, економічно сильною та технологічною державою. Суспільство – відкритим до інновацій та змін, а отже готовим шукати шляхи, які допоможуть зробити країну кращою! Пам’ятайте: будь-що починається з нас! Безупинно працюємо, допомагаємо задля світлого та вільного майбутнього нашої держави!
Вистоїмо! Переможемо!

instagram @tymur.glushko
facebook @Тимур Глушко
facebook @Тимур Глушко

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями