Перейти до панелі інструментів
миллениум

Історія про те, як викладачка Львівського університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Ґжицького у перервах між лекціями стала продюсеркою юної української співачки – своєї доньки Єви Пославської. На виступах, організованих за допомогою Юлії, зібрали понад 5 мільйонів гривень для армії.
Як науковиця стала продюсеркою і тепер просуває українські пісні в Україні й за кордоном розкаже нам Юлія Пославська.

– Пані Юлія, Ви кандидатка сільськогосподарських наук. Розкажіть чому обрали саме таку спеціальність?
– Ще з раннього дитинства я любила тварин, всіх приводила додому. Батьки підтримували моє захоплення, тому в нас завжди були улюбленці (котики, песик, рибки, хом’ячки та навіть щур Дуся). Після закінчення школи я точно знала своє покликання, тому вирішила вступити до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Ґжицького. Не хотіла закінчувати цей престижний заклад, тому вирішила вступити до аспірантури, успішно захистила кандидатську дисертацію і залишилась там. Протягом останніх 8 років займаюся педагогічною діяльністю. Обожнюю справу якою займаюсь, люблю своїх студентів. Я завжди намагаюсь чути їх та знайти підхід до кожного. Гарантований успіх у навчанні забезпечується нашою командою, яка працює разом.
– Знаємо, що окрім роботи Ви також полюбляєте фотосесії. Розкажіть в чому ваш головний секрет краси?
– Краса жінки – могутня сила, яка може звернути гори. Мій головний секрет полягає у тому, щоб бути щасливою і здоровою. З точки зору здоров’я, це означає тримати тіло в тонусі, правильно харчуватися і дбати про себе, постійно зволожувати шкіру і пити склянку води з лимоном вранці. Останнє допомагає запустити організм та почувати себе краще. Я найбільше насолоджуюся фотосесіями, оскільки вони дозволяють мені відчути себе жіночною і відкритися перед об’єктивом камери.
– Поговоримо про вашу доньку Єву Пославську. Чи можна сказати, що Ви зараз активно працюєте з нею у творчому тандемі як продюсер? Чому вирішили цим займатись?
– Так, мені дуже подобається спостерігати за тим, як моя дитина здобуває нові успіхи, знімається у нових проєктах та дарує свій талант іншим. У віці 3-х років Єва вперше вийшла на сцену оперного театру з балетним номером і тоді я одразу помітила іскру в її очах. Так і народилась думка про те, що це дійсно те, що виходить та подобається. Першим поштовхом в пісенній кар’єрі був продюсерський центр KARPARATION. Від самого дитинства, Євця потрапляла під об’єктив камери, і найголовніше, що в захваті були не тільки вона, а й професіонали, які співпрацювали з нами та впевнено стверджували, що ми йдемо правильним шляхом.
В 16 років Єва має дві авторські пісні, кліпи, гастролі за кордоном, свій маленький фан-клуб і тисячі підписників у соцмережах. Зараз ми працюємо над авторським матеріалом та готуємось до телефестивалів та гастролей. Я, як продюсер, планую кожен день та крок, який буде висвітлений, а Євочка втілює його у реальність. Для мене, як для мами, головне бачити свою дівчинку щасливою, і якщо її щастя – сцена та камера, я допоможу всім чим зможу, щоб втілити мрії у реальність!
– Наскільки важливо зараз підтримувати українських виконавців?
– У час коли українці борються за своє: за мову, за культуру, за музику, артисти, як публічні люди, вносять великий внесок у просування української культури на світову арену. Завдяки нашим талановитим людям, українська пісня летить світом, про українську культуру розповідають, а вірші декламують мільйони людей, які надихаються нами, українцями!
– І кілька слів про вашу волонтерську діяльність.
– З перших днів війни я та моя донечка допомагали донатами. Через місяць після вторгнення з’явився текст пісні «Підіймайся з колін», яка стала джерелом натхнення для багатьох українців. Як продюсер, я співпрацювала з двома благодійними фондами та волонтерами. У різних куточках України відбулося багато концертів. Ми зібрали на них понад 5 мільйонів гривень. Я вважаю це значним внеском і не планую зупинятися на цьому. До перемоги!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями