Перейти до панелі інструментів
миллениум

У сфері психології важливим є вибір фахівця, який поєднує в собі багаторічний досвід зі здатністю розширювати свою практику різноманітними методиками. МАР’ЯНА ФЕДІРЦАН – психологиня з більш ніж десятирічним досвідом. Наша гостя об’єднує у своїй роботі знання лікаря-терапевта та володіння сучасними психотерапевтичними методиками, такими як НЛП, ППТ, арттерапія, психоаналіз та психосоматика. Досвід Мар’яни Федірцан допомагає клієнтам віднайти внутрішню гармонію та успішно долати життєві виклики. Не пропустіть можливість дізнатися про кваліфікованого фахівця та дієві техніки.

– Пані Мар’яно, вітаю! Як Ви визначаєте свою роль як психолога у підтримці клієнтів у процесі їхнього особистісного зростання?

– Роль психолога у сучасному світі важко переоцінити. Умови життя швидко змінюються. Темп життя, постійний стрес та складні умови війни мають суттєвий вплив на продуктивність людини. У своїй професійній діяльності я допомагаю людям адаптуватися до сучасних реалій, мотивую до досягнення нових звершень. Під час консультацій ми разом з клієнтами легше долаємо їхні індивідуальні перепони на шляху до успіху.

– Як Ви допомагаєте клієнтам розвивати позитивне ставлення до себе та розв’язувати проблеми самооцінки?

– Кожна людина наділена талантами та, безперечно, має свої сильні сторони. Однак інколи, на жаль, трапляються неприємні ситуації, та через певні невдачі ми забуваємо про це. Моє завдання – показати людині, яка звернулась за моєю професійною допомогою, її переваги. Маючи певні інструменти, разом з клієнтом ми створюємо діамант.

– Які рекомендації Ви надаєте клієнтам для збереження психічного здоров’я у повсякденному житті?

– Одна з найголовніших порад, яку має зрозуміти кожен з нас, – будьте у Себе на першому місці! Робіть Собі приємності, знаходьте час для Свого хобі, відвідуйте місця, що надихають. Важливо тішити Себе маленькими радостями та завжди бути у Себе в пріоритеті.

– За якими техніками Ви працюєте з клієнтами, які мають психологічні наслідки після травматичних подій чи стресових ситуацій?

– Робота психолога передбачає вміння підлаштовуватись до унікальних особливостей конкретного клієнта, до конкретного випадку та наявної проблеми. Тож всі методики підбираються індивідуально, враховуючи особливості запиту. При цьому загальні рекомендації незмінні. Важливою є правильна організація дня, яка включає роботу, сон та відпочинок. Також не можна нехтувати збалансованим харчуванням та активним способом життя. Спорт, прогулянки на свіжому повітрі – кожен може обрати активність, яка йому подобається. Фізичне здоров’я є хорошою основою для здорового психічного стану. Дотримання таких рекомендацій – запорука стресостійкості.

instagram: mf_psychologist

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями