Перейти до панелі інструментів
миллениум

ОЛЕКСАНДРА СЛАУЦЬКА – відома в Україні майстриня художнього татуювання, перманентного макіяжу та лазерного видалення. Обидві сфери сьогодні в тренді. То ж про деталі професійного підходу в роботі ми говоримо саме з Олександрою. Вона знає всі тонкощі своєї роботи та виокремила для вас головні тези.

– Олександро, вітаємо! Скажіть, що є Вашою найбільшою мотивацією в роботі над красою українок?

– Найголовніше та найприємніше – це щасливі очі клієнтів після процедури. Вони надихають мене та мотивують на розвиток. Це процес, що вимагає великої віддачі, за яким слідує колосальна насолода від кінцевого результату.

– Які саме послуги наразі мають найбільшу популярність серед Ваших клієнтів?

– Перманентний макіяж зараз на піку популярності. Люди усвідомлюють, що ПМ – це не про сині брови-ниточки. Зараз він дуже наближений до натурального. І ця тенденція мене тішить. Я виконую перманент всіх зон: брови, губи, очі. Кожна зона унікальна, як в техніці нанесення, так і в кінцевому результаті. Зазвичай дівчата не зупиняються на одній зоні, тож за один сеанс можна зробити декілька зон. Це дуже зручно.

Зараз набирають популярність міні тату – ідеальний варіант для тих, хто давно мріяв про малюнок на тілі. Вони не займають багато часу в роботі. Головна порада, яку я хочу дати клієнтам – не робіть тату, яке є в друга або просто тому, що так модно. Робіть його з розумінням і свідомо.

– Чи згодні Ви з думкою, що татуювання є проявом більш мистецьким, ніж просто складовою індустрії краси?

– Так, звичайно. На своїх навчаннях для учнів я завжди роблю наголос, що татуювання – це мистецтво та естетика в кожному штриху.

– Розкажіть, які наразі малюнки, образи, орнаменти та стилі в тренді у тату майстрів?

– Я завжди надаю перевагу власним відчуттям та побажанням. Тренди йдуть, а тату повинно тішити вас й надалі. Тому завжди рекомендую кожному клієнту керуватись власними смаками. Разом із тим я завжди допомагаю людині у виборі ескізу, створенні ідеї та втілення її у реальність.
Наприклад, коли я роблю перекриття шрамів важливо мати особливі навички, оскільки робочі моменти на шкірі без шраму дуже відрізняються. Тут важливо враховувати анатомію тіла, розташування шраму та влучно підібрати ескіз, виходячи з вподобань клієнта. Не кожен ескіз та його стилістика можуть влучно виглядати саме на шрамі або рубці.

– Якщо ми говоримо про перманент, скажіть, які поради даєте жінкам, що прагнуть прикрасити себе таким чином? Коли вибираєте кольори та відтінки, на що ви орієнтуєтесь?

– Сучасний перманентний макіяж дає змогу підкреслити природні риси та завжди залишатись привабливою. Яскраві відтінки та агресивні акценти вже в минулому. Я не роблю сині брови, не обводжу губи темним кольором, що виходить за контур власних губ, не зафарбовую їх, як помадою. Слід надавати перевагу ефекту акварельної техніки та результату, що легко загоюється.
Але я завжди за індивідуальність. Форма, колір все має підбиратись індивідуально. Потрібно пам’ятати, що тренди йдуть, а ПМ залишається на кілька років, і в процесі підбору форми варто керуватись не стільки модою, скільки природними вигинами та формами обличчя. Для мене важлива загальна картина. Усе повинно мати гармонійний вигляд. Тому перед процедурою всі важливі моменти та побажання я обговорюю з клієнтом.

– Олександро, поділіться власними професійними правилами в роботі. Чи є у Вас якийсь особистий кодекс майстра?

– Головне – це завжди якісно виконувати свою роботу. Я вважаю правильним вміти відмовляти клієнту. Наприклад, коли дівчина хоче перманентний макіяж за власним контуром губ. Я знаю, як це заживе й розумію, що результат не буде виглядати естетично. Або, коли людина хоче зробити деталізоване татуювання на шрамі, а я розумію, що з часом воно підпливе, і це не той результат, на який очікує мій клієнт.
Тому я завжди знаходжу компроміс, ми підбираємо альтернативні варіанти розвитку події, як в ПМ, так і у сфері художньої тату. Але, якщо це буде виглядати не гарно, або ескіз не буде підходити через особисті форми, я про це обов’язково скажу. Чесніть – це дуже важливо в роботі з клієнтами.
А ще хочу дати пораду майстрам. Розвивайтесь та навчайтесь. Не чекайте, що все прийде само собою. Любіть те, що робите. Удосконалюйтесь й мотивуйте себе. Навчання та розвиток – ваша довгострокова інвестиція.

instagram: lexie.tattoo
instagram: lexie_permanent

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями