Перейти до панелі інструментів
миллениум

Авторка курсів:

  1. «Стань кращою версією себе», що базується на психосоматиці
  2. «Гроші мої гроші».
  3. «Навчальний базовий курс для психологів» (гештальт-терапія, психосоматика)

Гостя цього номера Марина АБРАМЕНКОВА вміє розкривати яскраві напрямки життя людини. На сьогодні вона має понад 2500 клієнтів, які стали щасливими та здоровими. Пані Марина – есперт з багаторічним досвідом, вона професійний психосоматолог та засновниця школи обізнаності «МА». Коуч, щаслива дружина та мама трьох чудових дітей.

– Пані Марино, розкажіть детальніше про методики Вашої роботи.
– Вітаю! Я дипломований психолог, психотерапевт, коуч, енергопрактик та психосоматолог (на основі Нової Німецької медицини). В моєму арсеналі для ментального здоров’я українців є багато ефективних методів. До вищезазначеного додам, що я маю успішні практики в методі гештальт-терапії, регресології. Також я в роботі використовую МАК, арттерапію, Цвяхо-терапію. Працюю з людьми у групах та з сім’ями.
– Поговоримо про школу. Що Ви сьогодні пропонуєте своїм учням?
– Як груповий терапевт, розуміючи, як працює «поле» та з неможливістю прийняти на особисту терапію всіх охочих, в мене виникла ідея створити власну школу обізнаності. В ній клієнти глибинно пізнають себе, створюючи для себе нову якість життя.
– Курс «Стань кращою версією себе» (базується на психосоматиці), призначений для пропрацювання «завислого» стану, вирішення своїх труднощів та виправлення негативного життєвого сценарію. Він розрахований на шість тижнів та включає 16 відеоуроків, 34 практики з психосоматичним компонентом (пропрацювання несвідомого).
– Курс «Гроші мої гроші» призначений для «розпакування» особистості (самоцінність, прийняття себе, самооцінка та впевненість), виявлення деструктивних думок та роботи з обмежуючими переконаннями щодо грошей. Він розрахований на чотири тижні та включає 12 відеоуроків, 18 практик з психосоматичним компонентом (пропрацювання несвідомого).
– «Навчальний базовий курс для психологів» (гештальт-терапія, психосоматика) для тих, хто бажає поглинути в прекрасний світ психотерапії, розрахований на півтора року навчання.
– Які досягнення мають Ваші учні та клієнти?
– Я допомогла зцілитись від симптомів (різноманітних захворювань) понад 2500 осіб.
Вони змінили якість свого життя, збільшили власні доходи в 5, а дехто й в 10 разів. Якщо цікаво, можете почитати відгуки на моїй сторінці в інстаграм.
– З яких причин до Вас варто звернутись?
– Кожен з нас, чи то дорослий чи дитина, багатий чи бідний, злий чи добрий, шукає ту саму безумовну ухвалу та серцеве тепло, яке тільки може дати любов. Це глибоке бажання бути зрозумілим, цінним та коханим за те, хто ми є.
Але, якщо у вашому житті немає гармонійних стосунків (з собою, партнером, оточенням), ви не розумієте, як знайти своє призначення, вас переслідують борги та кредити, постійно хворієте та хворіють ваші діти, у вас досі не виходить розібратись, чому так відбувається, варто звернутись до мене. Я стану ефективним провідником на вашому шляху до кращого життя!
– Марино, які ключові тези Ви прагнете донести до наших читачів?
– Тут і зараз! Щойно ви залишаєте твердий фундамент сьогодення і ваша увага звертається в майбутнє, вами опановує тривога та занепокоєння.
– Той, хто хоче змінити своє життя – шукає способи, а хто не хоче – шукає масу причин, щоб нічого не робити!
– Зрілість – це перехід від очікування зовнішньої підтримки до набуття внутрішньої.
– Дякуємо за бесіду. Цікаві відповіді. На завершення розкажіть про результати тренінгів, які Ви проводите?
– На сьогодні тематичні тренінги я вже не проводжу, фокус уваги перевела на курси, марафони та терапевтичні групи.
Найефективніші мої марафони: «Де мої гармонійні стосунки з партнером», «Моє призначення або життя із сенсом», «Мрії збуваються або, як спланувати нове життя, створивши карту бажань».
Долучайтесь!

instagram: marina_abramenkova_psy

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями