Перейти до панелі інструментів
миллениум

Ін’єкційна та апаратна косметологія – тренд індустрії краси на багато років. З цим важко перечатись. Особливо, якщо мова йде про досвідченого майстра, що попри все розвивається! На актуальні запитання відповідає ЛІЛІЯ СМІРНОВА, яка, до речі, має медичну освіту, що однозначно повинно вплинути на ваш вибір спеціаліста. Про головне далі!

– Ліліє, добрий день. Цікаво почати бесіду з питання щодо Ваших професійних особливостей. В чому Ваші переваги перед конкурентами?

– Цікаве питання щодо конкурентів. Я вважаю, що в косметолога, який постійно підвищує рівень своїх знань, конкурентів немає, лише колеги. Насправді я дійсно думаю, що в косметологів не має бути конкуренції, адже клієнт обирає майстра не лише за професійними здібностями, хоча це дуже великий важіль.

Пацієнти приходять до мене, бо їм подобаються не лише послуги, які я надаю. Їм подобається атмосфера в моєму кабінеті. Дуже важливо створити в кабінеті таку ауру, щоб туди хотілось повертатись постійно. Це дійсно важливо.

– Чому Ви обрали саме напрямок косметології?

– Довгий час я працювала в медицині, й мені це подобалось, але потім так склалось життя, що я деякий час працювала в інших сферах. За цей період я зрозуміла, що єдина сфера, де я можу повністю виразити себе – це все ж таки медицина, тому повернулась, однак не в класичну, а в естетичну. Мені подобається робота з пацієнтами, мені подобається розказувати клієнтам, як правильно доглядати за собою, вчити їх правильно це робити, допомагати в цьому, робити процедури й бачити в очах кожного задоволення від моєї роботи.

– Ліліє, а як Ви оціните українську косметологію у порівнянні з фахівцями з-за кордону?

– Дуже болюче питання для наших жінок, які зараз за кордоном й невпинно шукають наших українських фахівців. Скажу лише одне – в Україні дуже сильна й розвинена косметологія, в нас найкращі фахівці, які постійно розвиваються та стають ще кращими. В Україні проводяться високоякісні навчальні заходи, семінари та тренінги з косметології. Мої колеги, які живуть за кордоном заздрять мені, що я можу відвідувати такі потужні заходи, в них таких немає.

– Ви пропонуєте наразі жінкам топові процедури. Які серед них можете виділити, як найпопулярніші?

– Ми жінки, любимо процедури, результат від яких видно одразу або дуже швидко. До таких процедур можна віднести ферментотерапію (вона має гарний ефект ліфтингу одразу після процедури, обличчя виглядає свіжим, доглянутим та відпочилим). Також я дуже люблю ботулінотерапію. Одна моя пацієнтка якось сказала після цієї процедури: «Ліля, це магія, а не процедура, ти навіть не уявляєш, як змінилось моє життя після неї. Я стала відчувати себе впевненою, стала почувати себе жінкою на мільйон». Мені дуже приємно чути такі слова від пацієнтів, я радію разом з ними. Ще одна процедура, яка мені подобається – мікроголковий RF-ліфтинг. Це взагалі про дива.

– Дайте пораду українкам щодо сезонних процедур.

– Зимовий період – це сезон серединних та глибоких пілінгів. Це хороша процедура для відновлення шкіри, для ліфтингу шкіри, для розв’язання різних запальних проблем шкіри та пігментації. Такі пілінги не можна робити весною або влітку через високу сонячну активність.
Також зараз взимку дуже важливо добре зволожувати шкіру, через те, що в приміщеннях працює обігрів, який висушує шкіру. Для зволоження я роблю в кабінеті процедури на основі морських водоростей або ін’єкційні процедури. Вони мають хорошу зволожувальну дію. Разом із тим важливим є правильний домашній догляд.

– Ліліє, чи є у Вас якісь особливі професійні правила в роботі?

– Так, мати правила в роботі – це обов’язково! В першу чергу бути позитивною, чесною, ввічливою з кожним пацієнтом. Друге – працюю лише з сертифікованими препаратами! Третє – стерильність при проведенні процедур та чистота в кабінеті.
В побажання хочу сказати читачам наступне. Те, як ми доглядаємо за нашою шкірою сьогодні, так вона скаже вам «дякую» завтра. Але, яке це буде «дякую» вирішувати кожному з нас.

Не шкодуйте вкладати в себе найкраще, не економте на здоров’ї, обираючи дешеві препарати, від яких можуть бути небажані наслідки. Дозвольте собі бути найкращими, адже, коли ви бачите себе в дзеркалі гарними, це робить вас щасливими, впевненими та дає вам сили досягати бажаних цілей, поратись з негараздами.

instagram: kosmetolog_rv

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями