Перейти до панелі інструментів
миллениум

З глибокою зацікавленістю у сфері альтернативного лікування та підтримки здоров’я, представляємо гостю січневого номера – ОЛЬГУ СОЛОВЙОВУ. Лікарка-невропатолог з двадцятип’ятирічним досвідом, цілителька, гіпнотерапевтка та експертка у галузі альтернативної медицини Ольга Соловйова ділиться своїм багаторічним досвідом та знаннями з відновлення здоров’я. Не пропустіть можливість дізнатися про роль рослин у фізичному та емоційному добробуті, а також, як альтернативні підходи можуть покращити якість життя.

– Радо вітаю Вас, пані Ольго! Розкажіть, який Ваш досвід у сфері альтернативної медицини та успішного використання нетрадиційних методів лікування?
– В наш час особливо актуальною є проблема відновлення здоров’я. Однак наразі офіційна медицина, на жаль, визначає багато захворювань невиліковними. І це, звісно ж, не так, адже існують дієві альтернативні підходи та методи лікування. Я довгий час успішно використовую альтернативну медицину для допомоги людям, особливо в сучасних умовах, коли багато людей опинилися в складних життєвих ситуаціях.
– Чому питання здоров’я вважається найголовнішим в контексті сучасних викликів?
– Більшість людей перебувають в стресі, зіштовхуються з депресією та панічними розладами, втратою орієнтирів та віри в стабільність. Наразі поширеною є проблема вибору, нерозуміння, куди рухатися далі, що робити тощо. Тож питання здоров’я – найголовніше, адже, будучи здоровим людина може досягти всього. Звісно, це складно, тому більшості потрібна соціальна та психологічна допомога. Моя програма «перезавантаження життя» дійсно допомагає у вирішенні цих проблем.
– Справді, тема важлива, особливо в теперішні часи. Розкажіть, будь ласка, про Вашу програму «перезавантаження життя». Що вона включає та як допомагає знайти вихід у складних життєвих ситуаціях?
– Справжні цінності переосмислюються в сучасному світі, і моя програма спрямована на відновлення здоров’я та життєвого балансу. Здоров’я – це головний ресурс, і я надаю підтримку, яка необхідна у цьому важкому процесі, який включає фізичний та емоційний аспекти. Моя програма допомагає знайти внутрішній ресурс та розпочати перезавантаження життя.
Програма перезавантаження – це восьмитижневий курс, спрямований на те, щоб людина відкрила свій внутрішній ресурс, відновила цілісність та знайшла шлях до своїх цілей та розвитку. Розгорнута програма включає два етапи. Перший – це фізичний детокс, тобто очищення тіла і відновлення здоров’я через певну дієту та використання рослин, в тому числі рослин вчителів, які надають рослинної сили. Я знайома з цими рослинами та їх впливом. Через їх дії людина фізично знаходить підтримку у власному організмі, включаючи режим самовідновлення. Другий етап – ментальний детокс, тобто видалення програм, установок, переконань, які заважають людині рухатися у напрямку її бажань.
– Ваш досвід роботи з вчителями альтернативної медицини та їх вплив на програму здоров’я вражає. Поділіться з нашими читачами, як це сприяє перезапуску життя?
– Минулого року під час власного ретриту я отримала досвід від рослинних вчителів. Я ознайомилася з рослинами силами, які допомагають людині розуміти глибину своєї програми, видаляти ті програми, що заважають навіть з дитинства, повністю перезавантажуючи своє життя. Цьому я навчаю та допомагаю людям перезапустити своє життя. Показую, як розпочати новий шлях, опираючись на минулий досвід, але прибираючи все те, що заважало. Важливо прибрати перешкоди до бажань людини та до того, куди схильна ваша душа.
– Ви зазначили про свою книгу, яка вийде цього року. Що читачі можуть очікувати від неї?
– В своїй книзі я описую особистий досвід спілкування з рослинними вчителями, процес отримання нових знань та одержані результати. Мої усвідомлення будуть корисні багатьом людям, які ще не знають про ці методи, але шукають шляхи та можливості надати своєму життю новий напрямок. Книга допоможе всім, хто бажає відчути свободу, легкість, відновити здоров’я та побачити напрямок для руху в житті, щоб отримати бажане.

  darling.olechka 
  olgasoloviovadoc 
  olgasoloviovadoc     
  «Здоровое Мышление»
  Olgasolodoc 
  Ольга Соловьева

Книга 1  http://olgasdoc.ru/kniga1 

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями