Перейти до панелі інструментів
миллениум

Косметологиня-естетистка ОЛЬГА АЛЬОШКІНА минулого року отримала нагороду, яка засвідчує її професійність та стійкий до турбулентностей життя характер. Вона є яскравим прикладом незламної українки та мотивує інших жінок, адже косметологія неодмінно поєднана з психологією. Про досягнення пані Ольги, її спостереження щодо українок та косметологію говоримо далі.

– Пані Ольго, якими словами та прикладами Ви підтримуєте своїх клієнток сьогодні?

– Своїх пацієнток я підтримую як словом, так і ділом. Словами надихаю, а косметичними програмами відновлюю й надихаю. Коли жінка бачить відображення у дзеркалі після курсу наших програм та з посмішкою дивиться на себе, це говорить про результат, який їй подобається. Тим самим вона надихається та наповнюється позитивними емоціями. Для мене це дуже важливо. Також додам, що сьогодні досить багато жінок звертаються до мене з проблемою випадіння волосся, що вводить їх у депресію. Аби цього позбутись ми відновлюємо волосся та зупиняємо процес випадіння. Я володію новітніми технологіями трихології, тому запрошую кожну українку до себе. Разом ми поборемо проблему та відновимо ваш емоційний стан.

– З початком повномасштабного вторгнення Вам довелось виїхати з Харкова, втративши усе, але Ви вистояли та навіть масштабували свій бізнес. Як Вам це вдалось?

– Так, було дуже страшно досить тривалий час. Бо в 50 років, маючи бізнес, міцну сім’ю, життя, яке склалось, залишатись в статусі «біженка» невимовно боляче. Це стан порожнечі та розгубленості… Це фактично зруйноване життя, яке ти створював десятиліттями. Але навіть за таких обставин зі мною було найдорожче – моя родина. Вони живі й так само розгублені, ніхто не розуміє, як жити далі… Разом із тим я ані на секунду не думала виїхати з країни, бо саме тут сенс мого життя. Спираючись на це я з часом знайшла роботу, стала на ноги, почала вивчати нові напрямки. За ці два роки я багато їздила по Україні та здобула понад 1000 нових пацієнтів, постійно розвиваюсь, впроваджую нові технології та авторські методики. Я неймовірно вдячна усім, хто підтримав мене та мою сім’ю у складний для нас час.
– На сьогодні Ваші кабінети відкриті вже у кількох містах України! Які послуги здебільшого сьогодні актуальні?

– Так, на сьогоднішній день я відкрила приватні кабінети прийому пацієнтів у Харкові та Кременчуку. І займаю позицію лідера, отримавши офіційний статус тренера. Розвивати свій бізнес мені допомагає тепло дітей та любов чоловіка. Вони дають мені силу йти вперед. Мене часто запитують пацієнти: «звідки у вас стільки енергії»? І я розумію, міркуючи над відповіддю, що дуже багато працюю над собою, що б бути завжди цікавою своїм пацієнтам. У свої 50 років я показую жінкам, що життя можна жити з новою силою й натхненням.
Щодо послуг, найактуальніші методики на сьогодні – це нитковий ліфтинг, полімолочні кислоти, ліполітики, фракційний ліфтинг, трихологія, відновлення та лікування проблеми випадіння волосся.
– Пані Ольго, дякуємо за відвертості. Поділіться ще, будь ласка, з нашими читачками своїми головними правилами життя, які дозволяють жити, зростати та розвиватись всупереч обставинам.

– Мої правила прості, я їх промовлю побажаннями. Я бажаю всім жінкам бути сильними, коханими та вірити в себе.
Бачити навколо прекрасне, жити тут і зараз, сьогодні з любов’ю до себе, до своїх близьких. Я бажаю вам бути красивими та не припиняти мріяти! Прагнути більшого й не опускати руки.

Гнати від себе депресію та зневіру. Повірте, все залежить від вас самих. Вірте в дива, і вони неодмінно проявляться.
Радійте кожному дню та мисліть позитивно. Нехай усе вами задумане здійсниться.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями