Перейти до панелі інструментів
миллениум

Сьогодні мати гарний та доглянутий вигляд досить просто, скажете ви. І ми підтвердимо, однак, аби бути ще й здоровими варто обирати найкращих спеціалістів, особливо, якщо мова йде про обличчя. Знайомимо вас з КАТЕРИНОЮ ПУШИНОЮ. Наша гостя – лікарка-косметологиня з багаторічним досвідом. Говоримо про красу, про сучасні методики та тренди.

– Катерино, Ви активно ведете професійну діяльність у сфері краси та блог, маєте безліч задоволених клієнтів та підписників. Скажіть, які саме процедури на сьогодні мають найбільшу популярність?
– На сьогодні велику популярність мають процедури з підтримки якості шкіри, аби вона мала доглянутий та свіжий вигляд. Здебільшого мова йде про апаратні методики: PRF-ліфтинг, SMAS-ліфтинг, лазерне шліфування. Також дуже гарним трендом, я вважаю, те, що пацієнтки намагаються підтримувати свою натуральну красу та жіночність. Вони усе частіше відмовляються від штучних форм. Окрім того, дуже часто ми використовуємо для жіночої краси ін’єкції ботулінотерапії та ревіталізацію шкіри обличчя. Я використовую якісні препарати, які дійсно омолоджують шкіру зсередини та не потребують тривалої реабілітації.
– В чому така популярність та затребуваність даних послуг серед українок?
– Гадаю, причина в нашому генетичному коді. Українки завжди прагнули бути гарними, виглядати молодо. Саме тому всі процедури з естетичної медицини популярні в нашій країні. Також додам, що соцмережі, в яких ми спостерігаємо за життям кумирів, відіграють велику роль в прагненні дівчат бути схожими на когось. Варто зазначити, що індустрія краси розвивається дуже швидко в Україні, тому й вимоги до неї високі.
– Як загалом змінились запити від Ваших клієнтів за останні два роки?
– Так, про це варто сказати. Дійсно потреби клієнтів змінюються. Раніше дівчата прагнули робити зміни в обличчі за рахунок збільшення губ, наприклад. Сьогодні ж здебільшого жінки прагнуть підтримувати красу не тільки ззовні, а й з середини. Це про методики, які підтримують красу в натуральному форматі, так би мовити. Але наголошу, натуральність за будь-яких обставин повинна бути доглянутою.
– Ви використовуєте виключно професійні, топові косметичні засоби відомих світових ТМ. За яким принципом обираєте їх?
– По-перше, я обираю тільки ті засоби, які мають відповідну сертифікацію та продаються через перевірених офіційних дистриб’юторів, з якими я маю зворотний зв’язок. Я ніколи не беру препарати через інтернет чи сірий ринок, бо моя робота має велику відповідальність. Мова йде про обличчя жінок та їх здоров’я. Завдяки досвіду я обираю лише робочі препарати, які перевірила на якість та ефективність. Безпека пацієнток – найголовніше моє професійне правило, тому я враховую усі ризики та ймовірні віддалені результати.
– Цікаво дізнатись про Ваш шлях в індустрії краси. Як довго Ви йшли до нинішніх професійних досягнень? Чим особливо пишаєтесь? До чого наразі прагнете?
– Я пройшла досить довгий шлях. На сьогодні в естетиці я працюю вже понад десять років. А почався він з курсів дерматовенерології та косметології. Спочатку я працювала у невеликому салоні, а продовжила вже роботу Головним лікарем у медичному центрі. Скажу відверто, шлях був досить складний, але цікавий. І на сьогодні я не пригадаю жодного дня, коли б пожалкувала про свій вибір спеціальності. Я продовжую навчатись, зростаю, розвиваюсь. І, звісно, попереду ще багато чого нового. В майбутньому я бачу себе спеціалістом найвищого рівня, який матиме власну команду фахівців, аби робити наших пацієнтів ще гарнішими.
– На сьогодні Ви маєте безліч авторських методик та працюєте далі над розвитком. Що є Вашою головною мотивацією?
– Головна моя мотивація – вдячні пацієнтки, з якими ми працюємо. Також мене мотивують слова захоплення жінок, які не рідко пишуть, що з ними буквально трапилось диво, бо вона бачить себе молодою, доглянутою, впевненою, успішною…
Тому бажаю кожній жінці любити себе та дбати про себе. Доглянута, гармонійна жінка неодмінно буде щасливою. Обирайте гарних спеціалістів, дослухайтесь до їх порад та продовжуйте свою красу у всьому навколо.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями