Перейти до панелі інструментів
миллениум

ОЛЕКСАНДРА ГОЛУБ – незалежна фінансова консультантка (FC – Financial consultant). Місія життя гості цього номера – якісний сервіс, поінформованість, досягнення цілей та захист інтересів клієнтів.
Вже понад 12 років пані Олександра допомагає людям опановувати базові знання з раціонального та ефективного планування бюджету, реалізації фінансових цілей та ефективного використання фінансових продуктів. Наступна інформація, впевнені, буде для вас корисною.

Створіть додатковий грошовий резерв!
Підвищуйте власний рівень впевненості для реалізації довгострокових фінансових цілей та комфортної оплати коштовних витрат!

– Вітаю, шановні читачі. Я завжди прагнула бути корисною суспільству. Тож у цьому виданні хочу розказати про свої та ваші можливості.

Почну зі статистики. За результатами роботи соціологів, нам відомо, що більшість людей на планеті витрачають 30–40% доходу на необов’язкові покупки. Також відомо, що дуже багато людей потрапляє у неприємні ситуації при співпраці з фінансовими установами саме з приводу низького рівня фінансових знань, потрібних для забезпечення таких глобальних потреб, як медичний захист, добровільне пенсійне забезпечення, захист доходу, захист майна, створення капіталу на освіту дітям, придбання нерухомості тощо.
Усі ці питання я обговорюю з клієнтами, як приватний лікар – індивідуально та конфіденційно. Ми разом аналізуємо поточну ситуацію, визначаємо цілі, розбираємо варіанти, визначаємось та починаємо реалізацію оптимальних рішень.
Фінансова грамотність в сім’ї є ключовою для стабільності та добробуту.

Ось кілька аспектів про важливість фінансової грамотності для сімей:
допомагає розуміти, як правильно складати бюджет, аби унеможливити зайві витрати;
дозволяє розуміти важливість збереження та інвестування грошей, щоб забезпечити фінансову стабільність в майбутньому;
надає розуміння принципів використання кредитів та управління боргами;
допомагає сім’ям розробляти плани на майбутнє, такі, як освіта дітей, купівля житла, підготовка до пенсії тощо.
Узагальнюючи, скажу наступне: фінансова грамотність в сім’ї є фундаментом для економічної стійкості та може значно полегшити управління фінансами, забезпечуючи добробут та комфорт для всіх членів родини.
До всього вище зазначеного хочу додати: я знаю, як допомогти вам, як познайомити вас з базовими знаннями, якими варто володіти людині у сьогоденні. Адже усі ми прагнемо стабільності та безбідного життя не тільки сьогодні, а й у майбутньому. Питання, які ми з вами обговоримо при зустрічі стосуються планування сімейного бюджету. Ми разом вирішимо, для чого це потрібно робити, як уникнути зайвих витрат, як збільшити доходи та, що таке фінансовий план сім’ї.
Ще раз підкреслю, ця інформація є важливою тому, що вона допомагає зрозуміти ключові фінансові поняття про доходи, витрати, заощадження; допоможе вам стати захищеними від фінансових ризиків та непередбачених ситуацій, забезпечить підвищення добробуту за допомогою наявних фінансових ресурсів та планування майбутніх витрат.

Насамперед, з чого варто розпочати рух до фінансової свободи – це створити план витрат, націлений на зменшення емоційних покупок на користь власного збагачення.
Приклад:
Дохід – 100%
Ділимо на 4 частини знизу догори:
20% – інвестування;
5% – резервний фонд (6 місячних доходів);
60% – обов’язкові витрати;
15% – захист від ризиків (здоров’я, працездатність) та довгострокові потреби (освіта, пенсійне майбутнє).

Пам’ятайте, що проінформовані та активні споживачі з більшою ймовірністю зможуть придбати максимально якісні фінансові продукти та послуги.
На завершення промови додам кілька власних досягнень, які засвідчують мій досвід.
В 2015–2018 рр. я проводила семінари з фінансової грамотності для вчителів «Нової школи» у
м. Краматорськ, м. Мирноград, м. Часів Яр, м. Святогірськ СОЦСР «СМАРАГДОВЕ МІСТО» Донецької області на запрошення Департаменту освіти.
З 2016 року я є офіційним партнером, консультантом ЗСДМЦ у м. Львові.
Також я являюсь співзасновником проєкту для учнів 8–9 класів «Навігатор до фінансової свободи», вдала реалізація якого тривала у 50 школах
м. Львова упродовж трьох років – 2017-2019 рр.

Чекаю на ваші питання!

http://oleksandraholub.Iviv.ua/

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями