Перейти до панелі інструментів
миллениум

Бути сучасною жінкою – ще той виклик сьогодення. Бути чарівною – справа із зірочкою. Бути українкою – це бути унікальною та самобутньою жінкою, яка любить своє життя й прагне до розвитку. Це означає бути впевненою в собі та своїх силах, а також бути відкритою до нового та невідомого. Саме такою є наша прекрасна гостя ДАР’Я КРАМАРЕНКО. Про секрети, чарівність, впевненість та успіх говоримо з нею.

– Дар’є, раді вітати у нашому просторі! Видання здебільшого цікавить саме жінок. Тож почнімо з питання про жіночність. Що саме Ви робите, аби завжди залишатись жіночною?
– Кожен мій ранок починається з афірмацій на гарний день, настрій та самопочуття. Я завжди налаштовую себе на те, що все чудово, від чого дуже залежить мій стан здоров’я, зовнішній вигляд та жіночність.
Афірмації – це самопідсилювальні, оптимістичні твердження, які ми повторюємо собі, аби налаштуватись на позитивний лад й досягати цілей.
Ось деякі з них:
Я люблю себе й сприймаю себе такою, якою я є. Прекрасною!
Я впевнена в собі та своїх силах!
Я здатна на все!
Я здорова та сильна!
Я красива й приваблива!
– У 2023 році Ви відкрили власну справу. Перше, що цікавить, наскільки це було важким рішенням та процесом?
– Власна справа – це дуже важкий та кропіткий процес. Потрібно враховувати багато факторів, аби дійти до успіху та позитивного результату. Власна справа – не просто робота. Це спосіб життя, який вимагає великої самовіддачі, наполегливості та вміння ризикувати.
Щоб досягти успіху у власній справі, необхідно враховувати: вибір ідеї, планування, фінансування, підбір команди, маркетинг тощо. Цей шлях вимагає великої відваги, наполегливості та вміння ризикувати. Якщо ви готові до цих викликів, то справа може стати для вас джерелом справжнього задоволення й успіху. Важливо не боятись вчитись новому, адже світ змінюється. Правда в тому, що успіх у власній справі приходить не швидко. Але я не дозволяла труднощам похитнути мою віру в себе.
– Які послуги наразі серед україночок мають найбільшу популярність?
– Найпопулярніша послуга, авжеж, манікюр. Українки дуже люблять доглянуті ручки. Здебільшого манікюр сьогодні роблять в нюдових кольорах. Це класика, яка ніколи не виходить з моди. Він підходить для будь-якого випадку, для повсякденного образу або урочистого заходу. Нюдовий манікюр – вибір сучасних та стильних дівчат, які цінують універсальність й практичність.
– Що саме призвело Вас до мети відкрити салон?
– Відкрити власний салон краси – була мрія дитинства. Я завжди любила красу та догляд, захоплювалась майстрами. Мені хотілось, скільки себе пам’ятаю, стати таким майстром, який міг би допомагати жінкам відчувати себе красивими та впевненими. Після отримання диплома майстра-бровіста, швидко зрозуміла, що мені подобається працювати з людьми й допомагати їм ставати красивішими. А саме відкриття салону – то було прагнення реалізовувати свої творчі ідеї.
– Краса – велика сила українок. Як би Ви схарактеризували красу українок?

– Українки – найсильніші жінки світу. Так, це дуже гучна заява, але так і є насправді. На нашу долю випало дуже багато випробувань, але ми не здаємось та рухаємось вперед. Я багато подорожувала та впевнилась, що краса українок вражає весь світ. Наші дівчата дуже витончені, гарні, розвинені, тендітні та неймовірні.
– Ви є вагомим прикладом для багатьох, а що мотивує Вас?
– Мене мотивує власний успіх. Коли в мене щось складається так, як я планую, це спонукає робити ще більше кроків вперед. Я розумію, що все роблю правильно. Також мене дуже мотивує віра в себе та підтримка сім’ї, близьких мені людей. Коли я знаю, що в мене вірять, що мене підтримують, це надає мені сили й натхнення. Я відчуваю, що можу впоратись з будь-якими труднощами.
– Чим пишаєтесь на сьогодні?
– Пишаюсь тим, що залишилась в країні, розвиваю власний бізнес, допомагаю підіймати економіку нашої країни, що зараз дуже важливо, тому що в нас нелегкі часи. Я впевнена, що усе в нас вийде, як ми того хочемо. Ми такі. Кожен з нас може зробити свій внесок у розвиток України. Давайте ра-
зом працювати над тим, щоб наша країна стала ще кращою!
– Більшість наших читачів – жінки, які також прагнуть розвиватись. Які поради дасте?
– Це проста порада, але вона має величезну силу: ніколи не здавайтесь та вірте в себе, незважаючи ні на що. На вашому шляху буде траплятись багато невдач, проблем, поганих людей, але все це зробить вас тільки сильнішими та впевненішими в собі. Коли ми переживаємо невдачу, ми вчимось. Стаємо більш витривалими та стійкими. Коли ми стикаємось з проблемами, ми знаходимо рішення. Ми розвиваємо свою креативність та рішучість. Коли зустрічаємо поганих людей, ми дізнаємось, як розпізнавати їх та, як захистити себе. Ми стаємо мудрішими та розсудливішими.
Пам’ятайте головне, ми з вами – приклад, ми міць, сила, краса, впевненість та успіх сам по собі.
– Разом із порадами важливо поговорити й про перепони, бар’єри. Скажіть, як Ви їх долаєте?
– Подолання перешкод – це морально складний момент життя кожної людини. Під час подолання перешкод ми часто відчуваємо широкий спектр емоцій, таких, як стрес, страх, гнів та розчарування. Це нормально. Важливо дозволити собі відчувати ці емоції. Аби подолати перешкоди, важливо прийняти все, що з нами трапляється. Це означає не заперечувати їх. Зустріньте їх, відкрийте серце та розум, дозвольте їм навчити себе! Також важливо робити висновки. Врешті решт, цінно зрозуміти, для чого нам це дано. Коли ми усвідомимо урок, ми станемо сильнішими. Будемо краще озброєні, аби впоратись з майбутніми труднощами.
– Ви жінка, яка полюбляє зміни. Обговоримо їх? Як відбуваються Ваші трансформації? Чим Ви мотивуєтесь?
– Мої трансформації – це плоди часу та життєвого досвіду. Я не народилася такою, якою є зараз. Постійно розвиваюся і змінююся. Мої зміни відбуваються під впливом багатьох факторів, таких як досвід, взаємини з людьми, думки й переконання. Я завжди змінюю свої думки, і це впливає на мене. Роблю все, що потребує моє внутрішнє «Я» тут і зараз. Не намагаюсь бути кимось іншим, а прагну кожен день бути собою. Коли роблю те, що потрібно моєму внутрішньому «Я», відчуваю себе щасливою. Знаю, що моя трансформація не закінчиться ніколи.
– На завершення від чарівної Дар’ї прагнемо почути побажання.
– Дякую за бесіду. Найголовніше моє побажання – берегти себе, прислуховуватись до себе та цінувати кожну хвилину життя.
Дівчата, приділяйте багато часу собі, робіть кожен день кращу версію себе. Розвивайтесь духовно та несіть у світ промінці щастя й позитиву.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями