Перейти до панелі інструментів
миллениум

Шановні читачі, з великим задоволенням ми знов запросили до рубрики «Експертна думка» Анну СТОРЧЕУС, адже отримали зворотний зв’язок від вас. Якщо вам подобається тема трансформацій та розвитку, з радістю публікуємо нові одкровення та рекомендації нашої гості. Нагадаємо, що пані Ганна відома громадська діячка, волонтер та успішна бізнес-леді.

– Друзі, рада знову бути гостею рубрики «Думка», адже прагну ділитись з вами своїми відкриттями, надбаннями та результатами. Щиро рада бути корисною та підтримувати вас. Саме в цьому я вбачаю свій життєвий шлях.
А почати хочу зі звернення до жінок. Ви повинні усвідомити наступну тезу: багато дверей, які ви не змогли відчинити самостійно за різних причин, можуть відкрити для вас інші люди. І головне у цих словах: тому, що одного разу ви відчинили свої двері. Перечитайте ще кілька раз ці слова та прийміть їх за основу свого життя.
Наступне, що ми повинні з вами розуміти, із чим кожен день повинні прокидатись – ми можемо стати абсолютно будь-якими! В наших силах опановувати нові професії, вивчати іноземні мови, вдосконалювати будь-які навички. Нагадаю, багатьма вченими вже давним-давно доведено, що людина здатна осягнути будь-який об’єм знань у будь-якій галузі. Нам під силу змінювати свій характер, звички та переконання. Саме тому тільки ми здатні керувати своїми результатами й життям.
Тепер поговорімо про те, як же бути ефективним та, як керувати власним життям. Єдиний спосіб підвищити власну ефективність та змінитись – піти від старої версії себе. Роздумуючи про те, які ви сьогодні, створюйте свої нові наміри, формуйте їх у цілі та розпочинайте діяти. Почніть з відповідей на запитання:

Проте навіть, якщо у вашому житті щось не ладнається, ні в якому випадку не дозволяйте собі боятись думок інших людей. Не відмовляйтесь від себе й того, що саме вам здається важливим, значущим, цікавим та гарним.
Разом із тим нагадаю, що вам не потрібно заслуговувати на чиюсь любов. Не потрібно йти за не своїми ідеалами, не варто переробляти себе під іншу людину. Ви живете лише своє єдине життя. Запевняю, в цьому вашому житті обов’язково будуть зустрічатись люди, які зрозуміють ваші прагнення, підтримають, розділять ваші падіння та злети, інтереси й захоплення! Сміливо йдіть вперед, сприймаючи себе з любов’ю.

Любов до себе – це нормально! Любов до себе є найпотужнішим джерелом енергії та світла всередині кожного з нас.
Сподіваюсь, я знайшла ті самі слова, які сьогодні вам потрібні. Рухайтесь, змінюйтесь, будьте щасливими за будь-яких обставин й тоді неодмінно ви будете жити своє найкраще життя.

instagram: anna_storcheus1
https://t.me/a_klevo

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями