Перейти до панелі інструментів
миллениум

Героїня нашого грудневого номеру – директорка та власниця мережі ветеринарних центрів Animal Clinic України та США ОЛЕНА ТАРАН. Як член American Economic Association та The National Federation of Independent Business фахівчиня активно сприяє розвитку сучасних підходів до ветеринарної медицини. За внесок у розвиток економіки України Олена Таран отримала високі нагороди, включаючи Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» за рік 2020. Не менше значуща її роль у лідерстві професійного фронту, що підтверджується орденом Івана Мазепи 2023 року за постійний особистий внесок у розвиток України у XXI столітті. Під її керівництвом Animal Clinic стала не лише визнаною кращою клінікою ветеринарної медицини, а й символом високої якості та професіоналізму.

Звісно, до відмінностей відносяться ціни. Рівень життя і зарплати в США набагато вище, тому і медицина дорожча. Також є дуже сильна юриспруденція, яка працює, тож лікар може втратити ліцензію та навіть сісти за ґрати. Це дуже висока відповідальність. Служби контролю працюють з обох сторін, адже як лікар може поскаржитися на власника і не віддати тварину, якщо, наприклад, він відмовляється від будь-яких маніпуляцій. В такому випадку власник має показати довідку з іншої клініки, якщо знайшов більш бюджетні послуги. При цьому власник повинен виконати всі процедури щодо тварини, адже лікар поставив свій штамп, тож власник тварини повинен відповідально виконувати закон. І навпаки, якщо інша клініка вважає, що тварину лікували неналежним чином, то власник тварини може поскаржитися. Це все працює, і в цьому дуже серйозні відмінності від нашої країні.

Ми розуміємо наскільки важливо для лікарів працювати з високотехнологічним обладнанням, що значно полегшує та прискорює лікування та діагностику тварин. Також сучасне обладнання комфортніше для тваринок.

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями