Перейти до панелі інструментів
миллениум

Cила в тобі». Такою реплікою почалась розмова з Анною. І, повірте, ця пані знає про, що говорить. Анна ТУМАСЯН – фахівець з неабияким досвідом

– Анно, напевно, перше, що зацікавить наших читачів, як Вам вдається жити повноцінне життя? Чим Ви надихаєтесь? Як усе встигаєте?
– Звичайно, що у всіх у нас життя розділилося на «До та Після». Я, зібравши себе до купи, намагаюсь жити з ще більшою відповідальністю. Не втрачаючи найдорожче, життєвий час «Жага до життя» я б так назвала зараз цей період. Це і є моя мотивація… Я живу за принципом: якщо не зараз, то коли? В довоєнний час ми дійсно щось могли планувати, а зараз ми не знаємо, чи матимемо своє «завтра». Але ж своє «сьогодні» ми маємо використати на весь максимум, втілюючи всі мрії та задуми. Маємо використати увесь потенціал.

– Ви спеціалізуєтесь на дієтології та здоровому способі життя, вчите людей любити себе. В чому полягає Ваша головна мета?
– Саме в цьому й полягає. Навчити людей бути здоровими, покращуючи якість життя. Головними причинами зайвої ваги є переїдання та гіподинамія. Тому ми їсти маємо збалансовано та більше рухатись. Більшість з моїх пацієнтів навіть не усвідомлюють, яку роль відіграє харчування.
Як лікар, я завжди наголошую, що дієти не працюють у довготривалій перспективі. Тому вчу правильному балансу, розподілу продуктів впродовж дня. Ми – є те, що їмо. Їжа та чиста вода – два життєвонеобхідних компоненти для здорового організму. Звичайно, про якість сьогоднішньої їжі можна говорити нескінченно. Тому вчимось обирати більш-менш якісні продукти, щоб мінімізувати негативний вплив на роботу наших організму.

– Якими методиками Ви володієте, аби клієнти мали доглянутий вигляд та здорове тіло?
– Головний метод для доглянутого тіла звичайно залишається повноцінне та збалансоване харчування і я завжди на цьому наголошую. Ну а як допоміжні методи для корекції та вдосконалення форм використовую сучасні апаратні методики. Є ті процедури за допомогою яких ми руйнуємо жирову клітинку, а є ті за допомогою яких допомагаємо вже організму виводити продукти розпаду.
Для схуднення та усунення целюліту використовуються пресотерапія- апаратний лімфодренажний масаж кавітація – ультразвукова ліпосакція, радіочастотний ліфтинг, вакуумно-роликовий та вакуумно-баночний масажі, лазерний ліполіз, міостимуляція. Пропоную комплексні програми корекції фігури як для жінок, так і чоловіків.

– Повертаючись до питання інтересів. Чому Вас так цікавить моделінг, фото?
– Про моделінг я жартома завжди кажу, що це моє потойбіччя… Через фото я почала розкриватись у зовсім іншому вимірі. Кожен образ, як та маленька часточка мене, яка довгий час не мала можливості для прояву. З кожною фотосесією мій творчий потенціал зростає. І я усе більше розумію, що це щось набагато більше, ніж хобі.
Як не прикро визнавати, але війна мене змусила повірити в себе. Так я закінчила онлайн нью-йоркську школу моделінгу, пройшла безліч курсів по фотопозуванню. Я можу відверто сказати, що на сьогодні ті обмеження, які існували раніше абсолютно не мають значення. Параметри не можуть завадити бути моделлю. І я цим дійсно тішусь. Тренди на натуральність виводять сучасну моду на зовсім інший рівень. І багато різних брендів та дизайнерів розширюють свої колекції враховуючи, потреби абсолютно усіх людей.
– Ви виховуєте двох чудових синів. Які головні правила панують у Вашій родині?
– Так. Мені часом здається, що це вже вони мене виховують та навчають. Іноді ми (дорослі) недооцінюємо дітей. Вони кращі та розумніші за нас. І обов’язково потрібно до них дослухатись. В нас панує атмосфера повної довіри та вибору. В них є власна думка та я обов’язково до них прислухаюсь, враховую їх побажання. Обов’язковим правилом є взаємоповага та взаємодопомога.

kkf-slim.com.ua
+380 99 057 98 79

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями