Перейти до панелі інструментів
миллениум

2018 рік став поворотним в житті нашої героїні, адже вона наважилась втілити свою мрію. Крізь перепони та страхи, невпевненість та об’єктивні обставини АННА СУСЛОВА таки відкрила власну туристичну агенцію. Сьогодні історією свого життя та актуальними пропозиціями ділиться власниця агенції АS.Travel.

– Пані Анно, Ви маєте досить цікаву історію відкриття власної справи. Почнімо саме з неї?
– Я, напевно, усе своє життя мріяла про подорожі, але розвивала свої компетенції в торговельній галузі, маючи освіту техніка-технолога. Друга моя вища освіта стосувалась управління. Тож реалізовувалась більшість життя я саме на керівних управлінських посадах. Чомусь вважала, що туристична галузь не для мене й потребує якихось особливих знань.

Але доля знає більше за нас, тому у 2018 році життя все ж таки звернуло мій професійний шлях в сторону туризму. Так мені довелось якийсь час працювати менеджером. А вже за кілька місяців я зрозуміла, що це моє й відкрила ФОП, почавши працювати досить успішно самостійно навіть в пандемію.

– Завдяки чому Вам вдалось вистояти в пандемію та вже за часів повномасштабного вторгнення?
– Не можу сказати, що я з легкістю пройшла ці іспити долі, але мене нічого не зупиняло, адже я дійсно щиро займалась улюбленою справою. Щодо війни, це був не менш складний етап. Річ у тім, що я родом з Бахмуту… Мені довелось втратити офіс, втратити житло, левову частку клієнтів, які працювали зі мною, купляли сімейні тури… Це було досить складно, але я не втрачала надію на розвиток.

Я дуже вдячна тим клієнтам, які залишаються зі мною й до сьогодні й рекомендують своїм знайомим.

– Поділіться, будь ласка, особливостями Вашого підходу до роботи з клієнтами.
– Ймовірно, річ в дійсно індивідуальному підході. Завжди враховую абсолютно кожне побажання клієнта. Я сама по собі людина дуже відкрита та доброзичлива, це, здається, також має великий вплив на те, що люди продовжують залишатись зі мною у співпраці. Не останню роль в моєму успіху відіграє й те, що я супроводжую клієнтів 24/7, від знайомства до їх повернення додому. Авжеж, трапляється різне в житті, мені й о третій ночі якось дзвонили клієнти, які десь застрягли. Але з любов’ю до справи все вдається розв’язати швидко й виключно на користь моїх туристів.

– Ми бачили якось на Вашій сторінці в соцмережі інформацію щодо акцій. Це Ви практикуєте на постійній основі?
– Так, я доволі часто проводжу різноманітні розіграші. У новорічному, наприклад, я дарувала тури до Будапешту та до Відня. Тур виграла дівчина зі Львівської області. До речі, того разу я вирішила організувати справжню дівочу подорож Європою по двох країнах (Австрія, Угорщина). Це було неймовірно захопливо! У весняній акції я розігрувала сертифікати зі знижками на тури. Я завжди дуже уважно ставлюсь до акцій від туроператорів, тож надаю своїм клієнтам найактуальніші пропозиції у вайбері, на сторінках у фейсбуці та інстаграмі. Наразі вже готую літні розіграші цікавих подарунків, але поки що це сюрприз.
– Дякуємо, Анно! Які найактуальніші пропозиції від Вас можуть бути цікавими нашим читачам?
– Сьогодні здебільшого популярність мають автобусні тури зі зрозумілих причин. Мають попит тури в Польщу, Румунію, Австрію, Францію, Іспанію, Чехію тощо. Також вже доступні автобусні тури до морських берегів. Сьогодні комфортним автобусом можна виїхати до Туреччини, Болгарії чи Італії, Греції…
Я маю пропозиції на будь-які запити, а ще готую вже на це літо дівочу подорож компанією до Чорногорії, Албанії та Хорватії з 11 по 20 липня. Ми побачимо неймовірно екзотичні краєвиди та зможемо насолодитись акційною пропозицією – при купівлі двох факультативних екскурсій в подарунок йтиме третя екскурсія від мене. Також додам, що у квітні я збираюсь в рекламний тур по Греції, тож зможу дати вам цікаву інформацію, слідкуйте за новинами у моїх соцмережах.
Подорожуйте! Це незабутні враження на все життя. Не втрачайте час, використовуйте можливості! Я готова допомогти вам втілити мрію у життя.

Анна Суслова 
Aneta Astravel
@aneta.astravel

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями