Перейти до панелі інструментів
миллениум

Багато знань та навичок ми отримуємо через розум й вже певно звикли до цього. Але величезний та дуже цікавий аспект нашого розуміння про світ та духовне наповнення людини приходить до нас через відчуття, інтуїцію, надзвичайні здібності. Як можна користуватись цим на благо собі та іншим – про це наша бесіда з квантовим коучем – ЛУЧЕЗАРОЮ СТАСЮК.

– Пані Лучезаро, добрий день. Дуже цікаво спілкуватись з Вами на сторінках нашого журналу. Цікавить напрямок Вашої діяльності. Розкажіть, будь ласка, що ж таке квантовий коучинг?

– Квантовий коучинг – це напрям Нового світу, нового простору з вищим рівнем вібрацій. Коли квантова фізика і квантова психологія поєднанні з коучингом. Це принцип саме моєї діяльності, в першу чергу, як біоенергетика і цілителя. Завдяки квантовому коучингу відбуваються якісні зміни на рівні підсвідомості, свідомості, Душі та Роду. Для цього використовуються дієві практики для роботи з енергією в тілі, техніки з вогнем, рунами, спеціальні кодові слова, метафоричні карти, медитації тощо.

Це комплексна трансформаційна робота для людей, які знаходяться у дорослій відповідальній позиції, яким цікава еволюція Душі на новий рівень та які мають намір на яскравіше щасливіше і багатше життя без деструктивних установок підсвідомості, без внутрішнього критика і з жагою максимально проявляти свій божественний потенціал на Благо для світу.

– Чому не всі Душі за життя приходять до духовного розвитку?
– Тому, що не всім насправді це потрібно для досвіду Душі. Є різні рівні зрілості Душі. Хтось приходить на Землю вперше чи вдруге – це молоді Душі. І ось їм, наприклад, зараз не буде цікавий духовний розвиток. Їм більше цікаво саме проживання матеріального досвіду. Вони як діти – лише вчаться і мають набити свої «шишки», аби згодом у наступних втіленнях вже почати цікавитися духовним розвитком. Майже всі Душі проходять цей шлях.

– На що потрібно людям звернути особливу увагу в 2024–2025 роках?
Все навколо – відображення нашого внутрішнього стану і це все проєкції нашої свідомості. Тому, найголовніше, на що треба зараз людям звернути увагу, – свій стан, своє мислення, що там сховано на підсвідомості й зцілити все, що цього потребує. Зараз час, коли відбувається масова трансформація на рівні сердечного центру – розкриття серця. Коли Душа може вийти на передній план. Коли Его, духовна та інтелектуальна гординя відходять на задній план, бо не приносять людям внутрішнього спокою і щастя. Розкрите серце – це про ДАРування світу своєї любові в різних її проявах!

– Чому езотерика сприймається наукою як псевдонаукове знання?
Тому, що наука – це робота розуму, в першу чергу. Розум завжди хоче знайти підтвердження, піддає все логіці (якої по факту не існує), діє зазвичай через Его, а не через Душу і серце. А езотерика – те, що відчувається людьми Душею, на рівні енергій – духовне вчення про Світобудову. Насправді в наукових колах просто не дуже зацікавлені в езотериці, щоб її якось вивчати.
– Що означає проЯВлятися у світ? Так багато про це говорять, але мало хто чітко пояснює.
– Це означає НА ДІЯХ проявляти свій потенціал, здібності, навички, таланти. Якщо прийшла ідея, треба максимально швидко її реалізувати. Тоді проявлення стає максимально корисним для світу. Затримувати в собі ідеї й думки – егоїстична позиція. Людина – провідник. Ми лише транслюємо у світ ті думки, які нам приходять з енергоінформаційного простору. Зараз навіть одне слово чи речення може змінити життя іншої людини. В моїй практиці так постійно. Тому, ділитися зі світом своїми усвідомленнями, досвідом, проЯВляти свої навички й таланти – найважливіше у житті.

– Є дані, що завдяки роботі з Вами жінка змогла завагітніти всупереч неможливому (були перев’язані маточні труби), але сталося чудо – і народилася здорова дівчинка. Як це сталось?
– Про це я розповіла детальніше в актуальній папці «КЕЙС.Вагітність» в інстаграмі (@luchezara_stasuk). Запрошую з Любов’ю, щоб ознайомитися з усім. Буду рада також кожному у своєму блозі, кому близький мій світогляд.

@luchezara_razvitie
luchezara_stasuk

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями