Перейти до панелі інструментів
миллениум

З року в рік нарощування волосся завойовує все більше сердець клієнтів, а сама сфера стрімко розвивається. Ця тенденція не дивує, адже нарощування дарує можливість втілити в життя будь-які зачіски, додати об’єму та довжини, а також скоригувати недоліки власного волосся.
Сьогодні ми маємо чудову можливість поспілкуватись з талановитим майстром з нарощування волосся, ЮЛІЄЮ КУШНІР. Наша гостя володіє величезним досвідом у цій сфері та допоможе розкрити усі секрети краси та догляду за нарощеним волоссям.

– Юліє, вітаємо. Який метод нарощування волосся сьогодні Ви рекомендуєте своїм клієнткам? Скільки часу займає процедура нарощування волосся?
– В нашій студії ми практикуємо виключно індивідуальний підхід до кожного, тому рекомендуємо різні методи нарощування волосся, залежно від потреб та побажань клієнтки. Серед них: капсульне італійське нарощування (цей метод підходить для будь-якого типу волосся, надає стійкий результат, який тримається до 4-х місяців. Стрічкове нарощування (швидкий та зручний метод, який дозволяє додати об’єму та довжини волоссю). МОНОБІОЛЄНТА – королівське нарощування (інноваційний метод, що робить нарощування максимально комфортним та непомітним). Тресове нарощування та волосся на заколках (легкий та знімний варіант нарощування, який не потребує спеціальних навичок для використання).
Тривалість процедури залежить від кількох факторів, таких як метод нарощування, густота та довжина волосся клієнтки. В середньому, нарощування волосся займає від 2 до 4 годин.

– Чи є загалом якісь протипоказання до нарощування волосся?
– Так, і ми ніколи не приховуємо цього від наших клієнток. Безпека та здоров’я волосся – наш пріоритет, тому перед процедурою ми завжди проводимо ретельну діагностику. Якщо нарощування волосся не рекомендується, ми одразу повідомляємо про це і, за можливості, рекомендуємо звернутись до лікаря. Серед протипоказань виокремлю: сильне випадіння, алопеція, шкірні захворювання.

– Що необхідно обов’язково зробити перед процедурою нарощування?
– Якщо це перше нарощення у нас, то найголовніше – це попередня консультація, яку ми проводимо для наших клієнтів безплатно. Консультація – найважливіший етап, що дозволить майстру оцінити стан вашого волосся та шкіри голови, підібрати оптимальний метод нарощування, а також довжину та колір волосся. Під час консультації майстер також відповість на усі ваші питання та розвіє будь-які сумніви.

– Юліє, а поділіться, будь ласка, правилами догляду за нарощеним волоссям.
– Насправді, догляд за нарощеним волоссям вимагає трішки більше уваги, проте не є мега складним. Це повинні розуміти усі дівчата, які хочуть наростити волосся. Нагадаю про головні правила, які допоможуть вам зберегти нарощене волосся здоровим та красивим. Мийте волосся у вертикальному положенні, не закидаючи голову назад. Це допоможе запобігти сплутуванню. Використовуйте спеціальні шампуні та бальзами для нарощеного волосся. Наносити шампунь варто тільки на шкіру голови.

Ретельно змивайте шампунь та бальзам проточною водою, не тріть та не викручуйте волосся після миття. Сушіть волосся феном на холодному або теплому режимі, направляючи потік повітря зверху вниз. При нарощуванні також не рекомендується використовувати термобігуді та праску. Розчісувати волосся слід не менше трьох разів на день спеціальною щіткою, починаючи з кінчиків. Не можна розчісувати мокре волосся. Також перші два тижні після нарощування волосся не рекомендується робити високі хвостики та пучки.
Дотримуючись цих порад, ви зможете зберегти нарощене волосся красивим та здоровим протягом дуже тривалого часу.

– Як часто необхідно робити корекцію?
– Корекцію варто робити кожні 2,5–3 місяці. Проте, якщо мова йде про клієнток, які мають тонке волосся, ми рекомендуємо приходити на корекцію через менший термін, аби зберігати стан зачіски доглянутим.

– Чи можуть бути будь-якого характеру ускладнення зі здоров’ям після нарощування волосся?
– Абсолютно ні! Нарощення з використанням якісних матеріалів та за умови, що процедуру виконує досвідчений майстер не несе жодної шкоди чи небезпеки.

– Розкажіть детальніше про якість матеріалів, які Ви використовуєте в роботі.
– Якість – одне з головних правил в моїй роботі. Ми обираємо усе найвищої якості для того, щоб результат був найвищого ґатунку від А до Я!
Тому всі матеріали та препарати для волосся – лише сертифіковані та безпечні!
Те саме стосується й волосся, ми використовуємо лише натуральне слов’янське.

– Сьогодні більшість жінок переймається гарантіями при виборі будь-якої послуги. Які даєте Ви?
– Гарантія – це якісний сервіс упродовж 15 років та тисячі задоволених клієнток. Я, відверто кажучи, сумніваюсь, що в наш час хтось з майстрів хоче самовільно псувати собі репутацію неякісною роботою. Але форс-мажори трапляються в усіх. І в таких випадках ситуація розглядається виключно індивідуально, адже відповідальність за якість процедури лежить і на майстрові, і на клієнтові (50% на 50%).

– Юліє, скажіть, які тренди у питаннях нарощення волосся у 2024 році?
– У тренді завжди буде натуральний ефект. Ми працюємо так, щоб нарощення було максимально природним та непомітним! Цього року справжнім трендом стала структура «хвилька» для нарощення волосся, все більше й більше дівчат обирають саме її! Ми маємо великий вибір волосся та його структур, аби кожна жінка могла обрати свій ідеальний хвостик. Ми щасливі втілювати усі побажання клієнтки, робити це якісно та безпечно! Тож завжди раді бачити вас у нашій студії, аби дарувати не лише красу, а й ідеальний час для себе, для відпочинку та гарного настрою.

Наші клієнтки завжди виходять зі студії з посмішкою та сяйними очима, але інколи й зі сльозами щастя, такими неоціненними для кожного майстра.

– Юліє, ми неймовірно пишаємось такими професійними майстрами, як Ви. Тож бажаємо Вам подальшого успіху та розвитку. Що саме Ви скажете на завершення про Ваші досягнення?
– Найбільше досягнення у моєму житті – це люди. Люди, які поруч, які працюють в моєму колективі. Ми дійсно давно вже стали справжньою сім’єю. Кожен майстер нашої студії насолоджується своєю роботою та кайфує від неї на усі 100! Наші клієнтки, які з нами роками, приїжджають з різних куточків України та навіть з Європи у маленький Дрогобич, щоб втілити мрію про красиве волосся!

Це неоціненне й найбільше моє досягнення! Проте, не менш цінно й те, що за нами спостерігають та визнають нагородами на державному рівні. Ми маємо на сьогодні серед своїх досягнень відзнаки: «Вибір країни», «Знак якості», «TOP-100» тощо.

Ми не зупиняємось та запрошуємо до себе усіх, хто прагне мати гарний вигляд, або навчитись створювати красу для інших.

@kushnir.julija.hairstudio

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями