Перейти до панелі інструментів
миллениум

ОЛЬГА ВЕНЕДІКТОВА – офтальмохірург, кандидат медичних наук, лікар естетичної медицини, людина, яка попри виклики долі знайшла можливість відкрити власну справу в часи війни та сумлінно працювати задля нації. Її головне гасло в роботі: «Не змінити зовнішність, а тендітно підкреслити природну красу та індивідуальність».

– Пані Ольго, Ви заснували власну справу під час повномасштабної війни. Що Вас надихнуло на це?
– Так, 24 лютого 2022 року назавжди змінило життя всієї нашої країни. Це великий виклик, кинутий усім нам. Біль, страх, відчай, розчарування… Для мене це теж був особистий виклик, як і виклик всім громадянам, які вирішили попри все залишитись вдома.
Я прийняла рішення започаткувати власну справу тут і зараз. Назва клініки Olive clinic beauty and eyes народилась швидко, тому що оливкове дерево споконвіку вважається деревом здоров‘я та краси, а також миру і перемоги. Те, що ми наближаємо в Україні. Я як лікар-офтальмолог та хірург з досвідом понад 14 років знаю, що таке зір та яке нещастя його втратити. Саме це спонукало мене продовжувати надавати консультативно-діагностичну допомогу пацієнтам. Проте додатково розвивати дерматологію та косметологію, аби робити людей здоровішими, красивішими та щасливішими. І, звичайно, велика честь для мене допомагати нашим захисникам, безплатно надавати допомогу військовим та бути волонтером благодійного фонду «Ми допомагаємо Україні».

– В чому полягає Ваша філософія в підході до роботи та розвитку клініки?
– В роботі я намагаюсь бути максимально чесною та відвертою зі своїми пацієнтами, та ніколи не порекомендую те, що не дасть їм користь. Я перфекціоніст значною мірою. Для мене важливо, щоб все було ідеально та гармонійно. Прийшовши в естетику з мікрохірургії ока я добре розумію відповідальність та тонкість процедур, де оперуючи таку структуру, як сітківка ока – це долі міліметрів. Тому робота з обличчям – сама делікатність. Очі мають бути здоровими та сяяти, а шкіра – свіжою, здоровою та доглянутою. Звичайно, я обираю технології, які є ефективними, інноваційними та ґрунтуються на доказовій медицині, тобто найкращими. У виборі сучасного обладнання і технологій найважливішим рішенням є вибір колег та партнерів. Як хірург я чітко знаю, що 90 % успіху в лікуванні будь-якої проблеми залежить від кваліфікації лікаря.

– Як Ви боретесь з викликом збереження індивідуального підходу до пацієнтів та клієнтів?
– Звичайно, я як лікар непокоюсь процесами та результатами лікування, а як керівник – адекватною оцінкою організації лікувально-діагностичного процесу та відчуттям комфорту пацієнтів. Але в прийнятті важливих рішень, емоції – не найкращий помічник, тому всі рішення приймаю після виваженої відповіді в першу чергу собі на всі актуальні питання стосовно кожного конкретного пацієнта, і у складних випадках – після консиліуму з моїми колегами. Особливо важливо доносити пацієнтам актуальну інформацію про доцільність виконання тієї чи іншої процедури та її ефективність.

– Чим Ви керуєтесь, обираючи команду співробітників?
– Для мене основне у виборі колег чи співробітника – людські якості: чесність, порядність, наш спільний вектор життєвих позицій, а також єдино правильний підхід до лікування пацієнтів – не нашкодити! І головне у моїй філософії у сфері естетики – це не змінити зовнішність, а тендітно підкреслити природну красу та індивідуальність.
– Велика війна досить сильно змінила погляди людей на красу та догляд за собою. Чого сьогодні найбільше прагнуть Ваші клієнти та пацієнти?
– Зараз більшість людей хочуть жити сьогодні й зараз, не відкладати на завтра. Тому і я хочу вивчати та застосовувати ефективні технології задля здоров’я та краси в цю мить нашого життя, яка є неповторною та незворотною. А ті, хто повертається з-за кордону хочуть швидко отримати максимальний ефект.
Ми підлаштовуємось під кожного пацієнта задля гарного результату, проте я за виваженість, поетапність усіх процесів, ретельний аналіз швидких та віддалених результатів.

– На останок поставимо питання, яке турбує багатьох підприємців: як масштабувати справу сьогодні? Як не втрати якість послуг та проживати гармонійно виклики сучасності?
– Я мрію в майбутньому про масштабування, про більший простір клініки, про ще більшу кількість апаратів та технологій. Проте це не може бути перегонами, що призведе до ризиків втрати індивідуального підходу до клієнта, де він почуває себе особливим. Як казали наші мудрі пращури – «Поспішати треба повільно».
Це особлива «хімія» між лікарем та пацієнтом, яку не передати словами, але це дуже добре відчувається на енергетичному рівні.

Кожну мить я дякую нашим Захисникам за можливість працювати у власній країні. З вірою в ЗСУ, в Перемогу і найкраще майбутнє нашої України!

olive__clinic
dr.olivenediktova_
olya.venediktova.9

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями