Перейти до панелі інструментів
миллениум

У телефонній розмові з Ольгою ми дізнались цікавий факт. Мова йде про вік. Нашій гості 60 років. Здивуванню не було меж.
Ми розуміємо, що з віком кожна людина стикається зі змінами шкіри. Зморшки, втрата еластичності, тьмяний колір, випадіння волосся, сухість обличчя. Усе це може пригнічувати та змушує шукати способи омолодження.
У цій статті ми поговоримо з ОЛЬГОЮ ЛІ про те, як зберегти красу та молодість без радикальних заходів. Ви дізнаєтеся про прості та доступні методи, які допоможуть вам виглядати гарно без ризику для здоров’я. Наша гостя – партнерка по бізнесу в Coral Club.

– Пані Ольго, вітаємо. Дякуємо, що долучились до наших експертних рубрик. Ви – лікарка-терапевтка з 10-річним досвідом роботи в офіційній медицині. Понад 14 років працювали у фармацевтичній компанії, а зараз вже понад п’ять років займаєтесь нутриціологією. Розкажіть, будь ласка, що Вас спонукало до таких змін в кар’єрі?
– Вітаю, дякую також, що цікавитесь альтернативними думками. Мене завжди цікавила тема здоров’я, тому я пов’язувала своє професійне життя саме з цим. Протягом життя я дедалі більше бачу, наскільки багато людей страждають від хронічних захворювань. І моя емпатія провокує працювати саме в напрямку допомоги людям. Гадаю, це дійсно місія мого життя – покращувати життя іншим. Коли я зрозуміла, що традиційна медицина не завжди дає відповіді на всі питання, вирішила шукати альтернативу й знайшла її. Так я зацікавилась нутриціологією, яка ґрунтується на тому, що їжа може бути потужним інструментом для оздоровлення нашого організму. Натуральні програми оздоровлення – це комплексні програми, які спрямовані на виведення токсинів з організму, позбавлення від паразитів та глибоке очищення кишківника. Після їх проходження зникають зайві кілограми, набряки, поліпшується стан шкіри. Усі почуваються здоровішими й значно молодшими.

– У телефонній розмові Ви згадали про «живу воду» та натуральні програми. Про що саме йде мова?
– «Жива вода» – це структурована вода, яка має цілющі властивості. Вона значно покращує обмін речовин, виводить токсини з організму та підвищує імунітет. А натуральні програми оздоровлення – це комплексні програми, які я розробляю для своїх клієнтів з урахуванням їхніх індивідуальних потреб. Ці програми охоплюють не тільки дієти, фізичні навантаження та приймання біодобавок.
– Ольго, які головні параметри якості води Ви б виокремили?
– Вода має бути чиста від хлору, солей, важких металів, нітратів, бактерій, вірусів, грибів тощо. Вода змінює свою структуру під дією наших слів, емоцій, музики, молитов… Мінералізація води має бути середньою, не дистильованою, а поверхневий натяг – низьким (43 дін/см). Для здоров’я нам потрібна слаболужна вода (рН=7,5). Також нагадаю про ОВП – негативний окислювально-відновний потенціал або заряд води.
Я вже понад п’ять років п’ю живу воду з такими параметрами. Саме тому у свої 60 років почуваюсь набагато енергійніше, а ніж у 45.

– Ви працюєте з людьми, які мешкають на всіх континентах світу. Як Вам вдається налагодити з ними контакт, адже наразі перебуваєте в Україні?
– Усе досить просто, завдяки сучасним технологіям працювати по всьому світу абсолютно зручно. Я спілкуюсь з клієнтами телефоном та використовую Zoom. Також активно публікую корисні поради та рекомендації щодо здорового способу життя, покращення стану шкіри й організму в цілому в соціальних мережах.

– Ольго, прагнемо зачепити й особисте питання. Ви двічі вимушено переселена особа. Як війна вплинула на Ваше життя та роботу?
– Це складне питання. Війна – справжня трагедія сучасних українців, яка торкнулась кожного з нас, на жаль… Я втратила свій дім в Авдіївці, потім мені довелось переїжджати до Харкова, а згодом й до Дніпра. Проте вбачаю в цьому нові можливості й використовую всі події лише в позитивних мотивах. Я не здалась і не здамся. Продовжую допомагати людям покращити їх здоров’я, адже це те, що я вмію робити найкраще. Я йду за покликом серця, гадаю, саме тому мені усе вдається.
– Пані Ольго, Ви дуже активна людина. Продовжуєте свою місію, навчаєтесь, пишете вірші, малюєте. Як Вам вдається все це поєднувати?
– Я вірю, що життя дається нам для того, щоб прожити його максимально яскраво. Намагаюсь не втрачати жодної можливості для розвитку та самовдосконалення. І саме цьому я вчу своїх клієнтів.
Хочу звернутись до українців з наступними словами. Я бажаю кожному з вас міцного здоров’я, можливості жити яскраво попри випробування долі. Щастя, любові та мирного неба над головою!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями