Перейти до панелі інструментів
миллениум

ВІКТОРІЯ ГОРОДЕЦЬКА – фахівчиня з обробки стопи, інструкторка авторських курсів з педикюру, авторка видання «Посібник майстра педикюру». Почавши свій шлях десять років тому в б’юті індустрії, Вікторія вирішила дарувати людям не тільки красу, а й приносити користь. Так, з часом вона пройшла понад 40 спеціалізованих курсів, заснувала студію «ПодоПрактика Вікторії Городецької» та стала успішною атестованою спеціалісткою IV рівня за @kcckua_gsm.

– Вікторіє, з якими симптомами варто звертатись до подолога?
– Взагалі кабінет подолога рекомендовано відвідувати систематично для того, аби забезпечити профілактику захворювань чи патологічних змін стоп, рук та нігтів. Якщо людина помічає будь-які найменші зміни на поверхні шкіри чи нігтів, потрібно негайно звернутись до спеціаліста задля запобігання розповсюдження та прогресу тої чи іншої проблеми й хвороби.

– Який спектр послуг Ви надаєте?
– На сьогодні я володію дуже різноманітними методиками роботи в області апаратного педикюру, працюю з деформованими нігтями та вростаннями нігтьової пластини. За допомогою правильної техніки роботи та різних коригувальних систем проводжу виправлення форми нігтів.
Допомагаю людям відновити проблемні ділянки шкіри та нігтів при псоріазі, бородавках, грибкових ураженнях, підбираючи індивідуально професійну космецевтику та правильну обробку.

Завдяки індивідуально виготовленим силіконовим ортезам та коригувальним устілкам, розв’язую й інші проблеми, такі як тріщини, мозолі та натоптиші.

– Які поради Ви дасте людям, що мають тріщини на стопах?
– Перед порадою потрібно зібрати індивідуальний анамнез, адже тріщини на шкірі стоп можуть мати різне походження.
До внутрішніх факторів належать:

Я своїм клієнтам завжди рекомендую регулярне відвідування кабінету подолога для нанесення засобів для догляду та індивідуального підбору препаратів. А ще рекомендую перестати займатись самостійною обробкою стоп. У 80 % випадків це працює!

– Скажіть, будь ласка, який вплив на наші ноги має неякісне взуття?
– Що стосується вибору взуття – це найважливіше та часто найважче завдання для людей. На жаль, виробники взуття не несуть відповідальність за наслідки впливу свого товару, тому вся відповідальність лежить тільки на тому, хто його купує та носить. Вплив неякісного та неправильно підібраного взуття дуже негативний. Починаючи від різних хвороб шкіри (грибок, екзема, алергія), закінчуючи деформацією стопи в цілому або окремих її частин, нігтів, які, на жаль, є безповоротними для людини.
– Чи можуть тренди педикюру бути пов’язані з користю й шкодою для наших стоп?
– Так, однозначно тренди в педикюрі пов’язані зі шкодою для наших стоп. Насамперед шкодою для наших нігтів на ногах є покриття їх штучними матеріалами та виконання неправильно підібраною технікою їх нанесення. Також є шкідливим «модний» кислотний педикюр та спеціальні шкарпетки для чистки стоп. Такі методи є просто маркетинговими засобами заробітку. Тому корисним є виключно сам педикюр, як процедура, якщо він виконується в правильній техніці та за допомогою безпечних препаратів.

– Вікторіє, дякуємо за відповіді, на завершення дайте, будь ласка, кілька практичних рекомендацій щодо догляду за стопами.
– Найголовніше – це правильна та достатня гігієна. Щоденне миття ніг теплою водою з використанням засобів з нейтральним рН двічі на день. Нанесення засобів для догляду та профілактики за нігтями й шкірою зі зволожувальним та протигрибковим ефектом. Для людей з особливими потребами рекомендую підбирати засоби з індивідуальним урахуванням (діабетики, люди з хворобами серцево-судинної системи тощо). Один раз на місяць відвідувати майстра педикюру. Носити зручне анатомічне взуття чи устілки, бавовняні шкарпетки за розміром. Робити гімнастику стоп та масаж, періодично підключати СПА-догляд за стопами у свого спеціаліста.

podolog_kp
podologkampod
+38 068 72 30 300

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями