Перейти до панелі інструментів
миллениум

Випустила свій перший музичний альбом та отримала чергову високу міжнародну нагороду! Відома українська оперна співачка – ОЛЬГА БАРБЕН – розповіла про знакові знайомства і свіжі творчі результати, анонсувала майбутні концерти за кордоном та поділилася особистою життєвою філософією. Чим надихається талановита українка та що робитиме після майбутньої Перемоги – читайте у нашому інтерв’ю.

– Ольго, вітаю Вас! Яким для Вас став початок 2024 року? Знаю, Ви випустили свій перший музичний альбом! А ще отримали престижну міжнародну нагороду! Розкажіть, як це було?
– Цей період був дуже плідний, я багато працювала. Випустила свій перший музичний CD-альбом лірико-класичних творів і оперних пісень, під назвою «Любов і Пристрасть». У цьому CD-альбомі звучать такі відомі музичні оперні та ліричні твори як Мімі з Богеми, Даліла з опери «Самсон і Даліла» або Аве Марія Шуберта. До речі, маю вже пропозицію від кампанії Universal на запис мого наступного диска.
Минулого року, я мала велику нагоду познайомитись з директором Музичного Центру Швейцарії, диригентом Віденської Музичної Академії Борисом Перну, сином відомого композитора Жан-Фредерика Перну, який є також засновником Міжнародного Музичного Конкурсу World Music Competition. Минулого року ми з ним зробили багато сумісних музичних проєктів: концертів, знімань і таке інше. Я стала офіційним Відкриттям року. У продовження нашого співробітництва було велике бажання створити цей музичний альбом. Записувала я цей CD-альбом на студії у Месье Перну у Швейцарії, в передмісті Нешателю, а тиражувався він в Австрії, у столиці Відень. До речі, СD-альбом «Любов і Пристрасть» вже зараз ви можете вільно замовити на моєму сайті: www.olgabarben-music.com. 50% від продажу я перераховую на потреби ЗСУ та різноманітні фонди. Я неймовірно щаслива нашому знайомству з Борисом Перну і нашій плідній творчій співпраці, синергії. У цьому році ми плануємо організувати декілька концертів у Відні, Сеулі й ще багато чого цікавого і по-справжньому зворушливого для наших дорогих улюбленців музики. Отже, слідкуйте за нашими новинами. Залишайтеся з нами на зворотному зв’язку на ватсапі +41768054939 або на імейлі: olgabarbenmusic@gmail.com. Будемо чекати також ваших пропозицій і вашого Feedback.
Ще одна важлива подія відбулася 5-го березня цього року у Києві: моє неочікуване, але таке приємне і важливе для мене – нагородження Міжнародним «Орденом Королеви Анни “Честь Вітчизни”» на срібній зірці. Цією нагородою відзначаються видатні успішні жінки сучасної України за значні заслуги в державній, громадській, мистецькій, науковій, виробничій, благодійницькій, медичній та інших сферах життя країни. Жінки, які з твердою вірою у власні сили досягають професійних висот, йдуть за покликом серця, втілюють мрії, роблять вагомий внесок в сучасну історію України та є прикладом для наслідування. Жінки, які підтримують міцність нашої країни на своєму професійному фронті. Мої почуття були дуже теплі, зворушливі й сильні від цієї події. Відчуття гордості, пошани, що все ми робимо недаремно, нас бачать і взаємодіють з нами на високому рівні. Отже, усі разом ми, безумовно, переможемо цю російську темряву.
– Раніше Ви також отримали Міжнародний Орден культурної Дипломатії «За внесок у культуру та мистецтво». Що значать для Вас ці високі нагороди?
– Кожна Нагорода для мене – Особлива, Символічна, дуже Важлива. Все, що я роблю в цьому житті, роблю з чистим добрим серцем і завжди вкладаю частину своєї Душі у кожну справу. І тому, це дуже приємно і знаково отримувати, як результат, Нагороду. А можна, не отримувати нічого, а все одно робити, робити на Благо своєї країни. Я взагалі вважаю, що зараз майже Кожен українець заслуговує бути визнаним громадянином своєї країни за його присутність, тут і зараз, на професіональному, соціальному, інформаційному фронтах сьогодення.
– Кому б Ви хотіли подякувати найбільше?
– Користуючись нагодою, хочу подякувати моїй команді талановитих музикантів, композиторам, авторам пісень, операторам, фотографам, редакторам журналів, директорам студій звукозапису, співорганізаторам моїх музичних шоу і концертів, прихильникам, фанам по всьому світу. Нічого у своєму житті ми не робимо наодинці, тільки у взаємодії з іншими. Дуже важливо цінувати те, що маємо, а саме – Людей. Звичайно, також хочу висловити Особливу подяку моїй сім’ї, яка мене любить, підтримує, тримає в гарному емоційному стані.
– Весна – пора розквіту. Вас, як людину творчу, на що саме вона надихає?
– Ви знаєте, я вважаю, що мені пощастило народитися Весною, у березні. Це так Чудово! Тому, що у цю пору оновлюється наша земля, так гарно співають птахи зранку. До речі, ранок – це мій час, обожнюю слухати ранній спів, так я нібито налаштовуюсь на гарний, плідний день. Для мене Весна – це особлива пора року. Я в повному сенсі відчуваю себе Живою: справжньою, щасливою, гармонійною Жінкою, як сама Природа. Отже, Весна надихає мене на Любов, яка ніколи не закінчується, живе Вічно, просто Живе, Натхнення, яке завжди поруч, на Надію в найкраще, на Віру, що все можливо, навіть неможливе, на Красу і Гармонію у Душі, на абсолютну Впевненість, що Все Буде Добре і зовсім скоро розквітне наша незламна, сильна, квітуча Україна, з неперевершеними українцями. Я дуже Пишаюся бути народженою Україною. Бути Українкою.
– Що порадите Вашим слухачам? Поділіться своєю життєвою філософією.
– Моїм улюбленим слухачам хотіла б порадити: завжди слухати свій внутрішній голос, прислухатися до свого серця. Я впевнена, що у кожній людини особистий шлях. Не треба їй заважати знайти особливе місце у житті. Кожна людина – унікальна і має право бути Собою по праву свого народження. Якщо ти народився у наш час, ти потрібен тут і зараз для якоїсь справи, віднайди цю справу, покохай її усім серцем і Душею, вклади свій потенціал в неї й буде тобі завжди Результат. Тут без варіантів. А ще, не бійся брати відповідальність за своє життя. Роби це з задоволенням, тоді всі твої мрії обов’язково здійсняться.
– Цікаво, як Ви проявитесь у творчому плані, коли почуєте довгоочікувані слова: «перемога, ми перемогли»?
– Я думаю, що я запропоную всім відомим артистам культури й мистецтва, яких я знаю, зробити музичне турне по Україні, а потім по всьому світу зі словами глибокої вдячності, нестриманої радості, кріпкої солідарності з усім світом. Я бачу це так: поєднання прихильників України зі всього світу.
Дякую вам за вашу зацікавленість, за цікаву бесіду. І наостанок, хочу нагадати моїм слухачам та прихильникам де мене можна знайти:
*YouTube , OLGA BARBEN MUSIC
*Spotify , OLGA BARBEN
*Mx3.ch, OLGA BARBEN
*AppleMusic, OLGA BARBEN
*Amazon, OLGA BARBEN
*Distrokid, OLGA BARBEN
*Shazam, OLGA BARBEN
*BoomplayMusic, OLGA BARBEN
www.olgabarben-music.com
На все Добре, побачимось…
Ваша Ольга Барбен!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями