Перейти до панелі інструментів
миллениум

Ева Іщенко – докторка філософії в області психології, засновниця та ведуча спеціалістка в Міжнародній Академії Атмалогії.

Сьогодення стало жахливим викликом для нашого народу. Проте, в цій темряві прокидається іскра нового світанку. Українські жінки, переживши жах війни, стають сильнішими та вільнішими. На питання щодо нового світоустрою відповідає наша постійна експертка ЕВА ІЩЕНКО. Вона українська дослідниця, яка ділиться своїми думками про те, якими стають українки. Мова йде про проєкт «НОВІТНЯ УКРАЇНА».

– Пані Ево, вітаємо. У цьому номері прагнемо поговорити з Вами саме про жінок. Якими Ви бачите українок сьогодні?
– Достойні, гідні, сильні й вільні! Попри реалії, я впевнена, що українська жінка сьогодні проживає свій найкращий період розквіту! Я це знаю, бо працюю з жінками багато років. Коли розпочалась повномасштабна війна ми створили коло жіночої солідарності та підтримки. Ми прагнули просто бути разом, допомагати одна одній, ознайомлювались з техніками відновлення, заспокоєння, гармонізації станів. А з часом почали обговорювати й можливості бути причетними до тих позитивних змін, які відбуваються в нашій країні. Ми буквально фізично відчули, як змінюється бачення, розуміння, усвідомлення жінки, коли вона починає думати не лише про свою сім’ю, а й про свою Землю, свій Народ.

Згодом у нашому жіночому колі народилась Мета Мрія – Новітня Україна. Для її реалізації ми ініціюємо соціально економічний проєкт відновлення та відродження української гуманності, а це вже дії. Ми стали не обговорювати проблеми, а шукати рішення, пропонувати нові бачення…

Реальність голографічна й фрактальна, тому по певній вибірці людей ми можемо робити висновки про ціле. Саме це знання й висновки, які я роблю з нашої діяльності дає мені право стверджувати, що українська жінка прокидається, самоусвідомлюється, повертає собі свою силу та готова взяти наш Тризуб. Не просто, як символ Влади трьох рівнів, а як інструменти господині, що збирає врожай та відділяє зерно від полови.
– Здається, усі ми вже звикли до того, що відбувається навколо. І це не є добре. Скажіть, які зміни Ви спостерігаєте у свідомості українок через зло, яке ми відчуваємо на собі?
– Праведний гнів! Той, що будить, скидає усе, що раніше здавалось потрібним, хоч таким і не було. Звичайно, є ті, які проживають зневіру, сум, біль… Це результат об’єктивних подій та психологічної втоми. Та ми прожили й цю страшну зиму. Тому вірю, що з весною й наші україночки оживуть, розквітнуть.

З другим диханням направлять свою енергію на підтримку країни та проєктування нашого Найкращого Майбутнього. Для цього варто пам’ятати, що жіноча сила не в словах і діях, не в знаннях та магічних ритуалах. Справжня жіноча сила в станах! Тому, дорогі жінки, утримуйте стан, в якому хочете, щоб ви та ваші рідні були завтра. Так і переведемо наш народ у простір нових сенсів та смислів, де стан жінки буде основою гармонійного та розвиненого суспільства.

– Як саме атмалогія може вплинути на жінку, яка проживає війну (сьогодні) та вже на ту, яка прожила її?
– Атмалогія має сучасну філософську, теоретичну та прикладну цінність. Тому знання про світобудову, структуру особистості, нашу природу та квантові духовні атматехніки й інструменти допомагають побачити, усвідомити, зцілити та наповнити систему жінки істинними сенсами та смислами життя у будь-яких умовах та обставинах.

– Ви вважаєте, що сучасні жінки дійсно здатні впливати на зміни у світобудові нашого життя?
– Моя позиція наступна. Сучасна жінка не просто здатна вплинути на зміни життя. Сьогодні її наміри й сила мусять бути направленими на формування нового світогляду, нових цінностей навколо яких Україна й побудує нову державу, Нове Життя.

В даоській філософії зазначається, що кожна жінка – представниця тої чи іншої стихії. Вона несе в собі спектри певної сили. У вільному, привітному, сестринському, неконкурентному просторі вони здатні обмінюватись цими енергіями та створювати полотна матерії миру та гармонії. Тому ми радимо українським жінкам об’єднуватись та діяти разом, адже об’єднана жіноча сила непереможна.

– З якими щирими мріями та планами на майбутнє в духовному аспекті зараз до Вас звертаються жінки?
– У нашому колі жіночої солідарності та підтримки українські жінки виношують свою Мету Мрію «Новітня Україна» й ініціюють проєкт «Еволюція UA». Це соціально економічний проєкт відновлення та відродження української гуманності. Місія проєкту «Е-UА» полягає в створенні гармонійного поєднання духовності та передових технологій, де інновації служать на благо суспільства та шанобливо ставляться до природи і її ресурсів.

В такій країні держава дбає про людину, а людина діє на благо держави та свого народу. Це світ, в якому технології служать життю й добробуту суспільства. Де людяність – центральна цінність, а захист тих, хто не може про себе подбати – не гасла, а реальність. Через поєднання духовного та матеріального ми прагнемо вести Україну до майбутнього, де кожен громадянин відчуває свою причетність до спільної справи відновлення та розвитку країни, розкриваючи власний потенціал на благо всього суспільства.

– Сучасні українки, здається, стали значно жорсткішими у своїх реалізаціях та внутрішньому стані. Як це може вплинути на наше ментальне та фізичне здоров’я?
– Сучасні жінки стають собою, а не тими, кого зробила з нас цивілізація. Ми знімаємо з себе усе, що суспільство на нас вдягло, бо це було йому зручно. Тож, хто така справжня жінка, нам ще з вами доведеться дізнатись.

– Якою Ви особисто бачите «Новітню Україну»? Чим вона буде кардинально відрізнятись від тієї, що була та є сьогодні?
– Для нас цей проєкт є майданчиком для єднання нашої нації навколо великої мети – процвітання країни. Платформа «Новітня Україна» – це не приватна власність, це відкритий простір для кожного, хто розділяє наше бачення єднання, розвитку та процвітання держави. На цьому майданчику ми прагнемо створити робочі експертні групи для активного обговорення, в яких може взяти участь кожен українець. Групи будуть організовані згідно з різними сферами життєдіяльності, що дозволить зібрати різноманітні думки та ідеї для реалізації нашої спільної мети.
Ми запрошуємо авторів, учасників інших проєктів та різні спільноти, які прагнуть об’єднатись навколо ідеї «Новітньої України», приєднатись до нас у створенні єдиного соціально-економічного проєкту. Ще раз наголошу, мета проєкту – не просто побудова держави нового устрою на засадах українського футуризму, а постановка людини в центр нашої стратегії розвитку. Ми прагнемо, аби наші ініціативи не лише покращили якість життя українців, а й сприяли відродженню та відновленню української гуманності. Разом ми можемо створити майбутнє, де кожна людина відчуватиме себе цінною та щасливою в країні, яка процвітає та розвивається.

– Розкрийте, будь ласка, тему змін свідомості українських жінок та сенсу їх життя.
– У цьому сенсі я б не орієнтувалась на гендер. Тому що сьогодні саме життя корегує наші сенси. Ми довго жили на потребах нижнього рівня, тому так прагнули виключно матеріального добробуту. Сьогодні час переходу від кількості до якості, до справжнього та живого. Нам необхідно вносити духовні аспекти в життя. Це прагнення бути порядним, людяним, добрим, свідомим, відповідальним, здатним до колаборацій для того, чого самостійно досягти просто неможливо. Це про пошук нестандартних рішень. Так ми побудуємо простір для того, щоб дозволити різність та рівність.

– Ево, які програми та переконання будуть переважати в нас після перемоги, після закінчення війни?
– Ті, які визначимо. Основний фокус уваги нашої жіночої спільноти не на ресурсах чи стратегії, а на вихованні самої людини, людини формації нового часу. Держава повинна не просто творити систему економічних, політичних та інших органів. Вона повинна створити умови, в яких кожен громадянин має можливість розкриття та реалізації своїх талантів та здібностей.

Людина, яка має гідність, сміливість, відповідальність, креативність, має прагнення служити, творити, добре розуміє себе й свої наміри. Прагне створити й відповідне суспільство. Тож мова не про форму, а про наповнення. Тільки зростивши людину нової формації ми зможемо побудувати світ, здатний повести за собою в нову еру, еру Злотого Віку, еру просвітленої жінки та пробудженої природи.

– Ево, дякуємо за дуже змістовні відповіді. На завершення, скажіть, будь ласка, що ми маємо робити вже сьогодні, аби наше завтра було гармонійним з усім світом?
– Можу перерахувати усе важливе: дбати про себе та інших, робити усе, що можемо та найголовніше – не чекати, а діяти. Приєднуйтесь до реалізації Мети Мрії жінок України «Новітня Україна», щоб мрія стала реальністю. Пам’ятайте, ніхто й нічого собі безпечного й комфортного побудувати поки що на цій планеті не зможе. Тільки РАЗОМ ми усе зможемо!
Слава Україні!

facebook: Eva AtmaLogiya/АтмаЛогія Ева
facebook: Эва Ищенко

instagram: eva_atmalogiya
instagram: atmalogiya

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями