Перейти до панелі інструментів
миллениум

Почесним гостем на весняній зустрічі резидентів Millenium Business Club став Іван КУЛІЧЕНКО – український політик, заслужений будівельник України та колишній міський голова Дніпра. Іван Іванович розповів про свої враження від події та поділився особистими роздумами щодо розвитку українського бізнесу.
– З радістю вітаю усіх читачів журналу! Так сталося, що я пропустив декілька попередніх зустрічей Millenium Business Club. Відверто скажу, що цього разу на заході так повіяло, так обігріло теплом того мирного життя, яким я жив багато-багато років у своєму рідному місті.
У цей непростий час іде наше життя – воно одне. Саме зараз ми усі, як ніколи, потребуємо спілкування, обміну досвідом, а найголовніше – підтримки. Тому що немає інших людей, хто буде, попри труднощі сьогодення, створювати робочі місця, сплачувати податки, утримувати державу, допомагати військовим.
Зустріч резидентів Millenium Business Club об’єднала людей, які по-різному вирішують проблеми свого власного бізнесу, і багато з них уже подолали якісь перепони. А випробування – це не тільки про «зломитися», чи стати слабким. Навпаки, це можливість зробитися сильнішим, відкинути непотрібне, дійти висновків і йти далі, розвиватися ще потужніше. Коли поруч є успішні люди, які спілкуються відкрито, на рівних, і можуть дати пораду – це дуже важливо.
Добро завжди перемагає зло. Ніхто ніколи не переробить цю істину. Я думаю, що якраз зараз треба більше всього вірити як собі, так і тим, хто поруч. Колись бізнес – це було про конкуренцію, а зараз – це партнерство. Цим потрібно пишатися і користуватися, щоб прискорити Перемогу та відновлення нашої України.
Особливо приємно, що серед присутніх – переважна більшість жінок. З власного досвіду знаю, що бізнес – це велика праця, а на жінку, окрім цього, вдома ще чекає робота дружини, матері. Тому я низько схиляю свою голову перед тими жінками, які одночасно працюють та підтримують нашу державу, вселяють впевненість, що Перемога буде. Жінка – це рушійна сила. Коли вона поруч і переконана, що все буде добре, – так і станеться!
З відкритим серцем та щирою душею бажаю усім процвітання, наснаги, незламності, мирного неба і скорішої, такої бажаної Перемоги!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями