Перейти до панелі інструментів
миллениум

ВІТАЛІЙ КОНОНЧУК: «МИ ЗОБОВ’ЯЗАНІ СТАТИ КРАЩИМИ»

Впевнені, ви пам’ятаєте дуже цікаву персону, гостя нашого видання, який проявляє усі можливі свої здібності й здобуває успіх. ВІТАЛІЙ КОНОНЧУК продовжує говорити про актуальне та має кілька порад для підприємців, адже досвідом варто ділитись. Нагадаємо, наш гість – співвласник охоронної фірми «Опті Сейф», власник адвокатського бюро «Конончук та партнери», торгового містечка Family’s Town та мережі ресторанів грузинської кухні «Хінкальня Кувшин». Читайте уважно та «беріть на олівець» рекомендації.

– Пане Віталію, Ви нещодавно отримали нагороду, титул «Підприємець року». Скажіть, що вона для Вас означає?
– Я Вам скажу, що я звичайна людина і, як для будь-кого, навіть найменше визнання – це дуже приємно і є стимулом йти далі. Також для мене це є сигналом, що я на правильному шляху, і те, що я роблю, є затребуваним не тільки для мене, а й для наших людей. Можна сказати так, це визнання моїх дій, можливостей та досягнень. Я буду ще більш щасливим, якщо для когось стану прикладом, якщо хтось прочитає та не зневіриться у своїх мріях, незважаючи ні на що. Йтиме до реалізації власних мрій.
– А що взагалі для Вас є найбільшою винагородою у житті?
– Звичайно ж, найбільша винагорода – це моя сім’я, і я вдячний Господу за це найбільше щастя, яке присутнє в моєму житті. Ми багато пережили прекрасного, але були й найтяжчі часи, які не бажаю нікому! Ті, які змінили життя в іншому направленні. Тому найбільша цінність – моя родина.
Стосовно ж бізнесу, то я радію, що комусь я можу допомогти з роботою, комусь є можливість допомогти матеріально, хтось, завдяки моєму бізнесу, може хоч трішки відволіктись, потрапивши у комфортну обстановку, створену мною. Усе це кожного дня я відчуваю, як нагороду.
– Які топ правила Ви формулюєте та дотримуєтесь, аби гості Ваших закладів були задоволені?
– Основне правило – це рівність всіх гостей, в незалежності від замовлення, статусу, віку чи статків. Ми нікого не виділяємо й прагнемо, аби кожен отримав задоволення від перебування в нашому закладі. Ну й, звичайно ж, я намагаюсь дивувати наших гостей, вигадую якісь новинки, цікавинки, аби доповнити смачну їжу комфортною атмосферою.
– Важливе питання. Чого наразі не вистачає підприємцям, аби сплачувати податки, мати гарний дохід, а не «виживати»?
– Не вистачає завершення війни, щоб наші хлопці з дівчатами на передовій вистояли, і українці змогли на повну жити своє життя. А якщо на рівні законодавства, то, звичайно, хотілося б, щоб пільги діяли до закінчення війни і не підвищувались тарифи. Як приклад, навіть наші гості кажуть, що це дуже складно в наш час відкривати новий бізнес і тим паче тримати його на такому рівні, на якому тримаємо його ми. Власним досвідом підтверджую, справді надскладно втримати свою справу на високому рівні сьогодні.
– Пане Віталію, які рекомендації дасте українцям, які прагнуть відкривати бізнес в країні, що знаходиться в стані війни?
– Перш за все, потрібно вивчити затребуваність бажаного виду підприємницької діяльності, потім прорахувати витрати, визначити індивідуальну особливість, аби бути конкурентоспроможним і діяти навіть, якщо всі будуть відмовляти.
– Віталію, Ви дуже вагомий приклад для українців. А якою Ви бачите Україну після перемоги?
– Я впевнений, що Україна значно зміниться, що такою, як вона була, вже не буде. Що всі ми це переживаємо не просто так, і сьогодні платиться дуже велика ціна. Тому ми зобов’язані стати кращими. Тепер наша держава має світову повагу, армію, на яку рівняються, а головне – народ, який вже точно об’єднаний та незламний.
Українці завжди були працьовитими. А тепер наша свідомість настільки змінена, що ця працьовитість буде грати в плюс на розбудову та поліпшення нашої країни.
Перебуваючи на службі, неодноразово був відзначений нагородами державного та місцевого рівня, подяками за небайдужість та самовідданість в своїй діяльності, а також годинниками, медалями та нагрудними знаками.

– Поговоримо про ресторанний бізнес. За рахунок чого він сьогодні процвітає?
– Мені важко виділити щось одне, адже це комплексна робота. Будь-який ресторанний бізнес – це постійний контроль: контроль за персоналом, контроль в залах, контроль на кухні… Усе це задля того, щоб спостерігати все те, що б мені хотілось особисто бачити, як гостю закладу. І звичайно ж, те, що я роблю, я роблю з душею, з повною самовіддачею. Я не зупиняюсь на досягнутому, хочу завжди удосконалювати свій бізнес, робити його кращим, тим паче, що досконалості нема меж!

2008, 2009 роки – Солом’янською районною в місті Києві державною адміністрацією нагороджений подяками та іменними годинниками «За вагомий особистий внесок у створення духовних і матеріальних цінностей та досягнень високої майстерності у професійній діяльності».
2009 рік – Нагороджений відзнакою МВС України «За відзнаку в службі» ІІ ступеня.
2010 рік – Нагороджений відзнакою МВС України «За протидію наркозлочинності» ІІ ступеня.
2011 рік – Нагороджений відзнакою МВС України «За відзнаку в службі» І ступеня.
2012 рік – Нагороджений почесною грамотою ГУ МВС України в місті Києві «За вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, відданість славетним традиціям органів внутрішніх справ України, плідну працю в ім’я процвітання рідної Батьківщини».
2013 рік – Нагороджений відомчою відзнакою-медаллю МВС України «10 років сумлінної служби».
2018 рік – Нагороджений подякою адміністрацією Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №3 Миколаївської обласної ради «За підтримку, допомогу, небайдуже ставлення до дітей, доброту, милосердя, натхненну й самовіддану працю».
2019 рік – Нагороджений нагрудним знаком ГУ НП в Київській області «100 років карному розшуку».
2022 рік – Отримав нагрудний знак «Особа з інвалідністю внаслідок війни».
2023 рік — Нагороджений почесною грамотою як учасник проєкту «ТОП-100 НЕЗЛАМНИХ УКРАЇНЦІВ» у номінації «Підприємець року-2023» за версією MILLENIUM BUSINESS CLUB

ФБ: vital.kononchuk.3
Інстаграм: hinkalnya_kuvshyn

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями