Перейти до панелі інструментів
миллениум

ЛЮДМИЛА ТИМОШЕНКО: «ШУКАЙТЕ ВІДПОВІДІ В СЕРЕДИНІ СЕБЕ»

Питання «Хто я?» сьогодні все частіше задають собі мільйони людей. Вони звертаються до психологів, тарологів, коучів та ін. Якщо ви ще не знайшли відповіді на свої питання пропонуємо познайомитися з жінкою дуже незвичайної професії.Людмила Тимошенко, початківець реінкарнаціолог впевнена, що відповіді на питання знає тільки ваша душа. Знайомтеся!

– Людмило, сьогодні Ви на старті успішної кар’єри. Давайте почнемо з основ. У чому ключова задача реінкарнаціолога?

– Завдання фахівця мого профілю – допомогти людині:
а) згадати себе – «хто я є?»;
б) пізнати себе – «який я є?»;
в) стати щасливим у нинішньому житті.
Справа в тому, що підсвідомість зберігає досвід усіх наших втілень. Я працюю з підсвідомістю через активацію пам’яті душі. Разом з клієнтом ми досліджуємо лінію поточного життя, вивчаємо досвід минулих життів і навіть можемо трішки заглядати в майбутнє.

– Як Ви відкрили для себе цей складний напрямок?

– У реінкарнаціологію я прийшла після довгих років пошуків себе справжньої. Я була вихована «хорошою дівчинкою», яка не вміла окреслювати свої кордони. Страждала від заниженої самооцінки, від підвищеної емоційності, прив’язувалася до людей, розчаровувалася, впадала в часті депресії і не могла знайти цілісність. У мене було стійке відчуття, що я живу не своїм життям.

Я шукала відповіді в книгах, релігії, вивчала духовні концепції, займалася енергетичними практиками, але всі мої зусилля давали лише короткочасні результати.

Якщо людина стукає в двері, їй відкривають. Життя подарувало мені зустріч з викладачем Інституту Реінкарнаціології Маріса Дрешманіса Наталією Засядько. Саме вона навчила мене подорожувати в своє минуле і зцілювати сьогодення.

– Які зміни відбулися у Вашому житті після знайомства з реінкарнаціологією?

– Через занурення в минулі життя я зцілила Внутрішню Дитину, позбулася багатьох страхів, гармонізувала відносини і пропрацювала родові проблеми. Отримала відповідь на питання «хто Я?». Це підвищило самооцінку, з мого оточення зникли токсичні люди, а стосунки в родині потеплішали. Прийшло розуміння, що означає «любити себе», і стійке відчуття щастя, спокою і внутрішньої рівноваги. Всі ці зміни відбулися зі мною за один рік!

– У чому особливість Вашої роботи, з якими питаннями до Вас звертаються люди?

– Ключова особливість моєї діяльності полягає в тому, що клієнт отримує відповіді на свої питання не від сторонньої людини, а з глибини власної Душі. Моя задача розслабити клієнта, занурити в медитативний стан і провести в глибини підсвідомості. Я допомагаю людям розширити межі свідомості, зустрітися із Собою і полюбити себе справжнього. Сьогодні мені вдається досить успішно працювати зі страхами, травмами, з лінією життя, всіма видами відносин і родом.

– Методика, яку Ви використовуєте, дає можливість заглянути в майбутнє. Як це відбувається?

– Так, в моєму арсеналі є техніка «Альтернативне планування майбутнього». Якщо людина стоїть перед вибором і не знає, як вчинити, щоб не погіршити якість життя, ми використовуємо цю практику. У стані зміненої свідомості клієнт уявляє три доріжки, на кожній з яких моделює один з варіантів вибору. Потім за допомогою провідника проходить по кожній з доріжок і зчитує свої відчуття: емоційні, тілесні, ментальні. Ця практика допомагає абсолютно точно робити правильний вибір. Адже Душа завжди каже правду. У мене є кілька абсолютно приголомшливих історій з практики, які доводять ефективність моєї роботи і самої методики. Деякі з них можна прочитати на моїй сторінці в ФБ.

– Людмило, дякуємо за цікаву та корисну інформацію. Які Ви маєте побажання нашим читачам?

– Щоб не трапилося у вашому житті, пам’ятайте, завжди є вихід! Ваші проблеми сприяють вашому розвитку і Ви в змозі їх вирішити.

Не бійтеся заглянути всередину себе.
Людина, що зустрілася зі своєю Душею ніколи не буде самотньою.
Шукайте цієї зустрічі і ваше життя зміниться до невпізнання.
Всім щастя!

Зв'яжіться з нами

Наші менеджера проконсультують вас за всіма питаннями